Keski-ikä antaa tilaisuuden itsekasvuun – löydä vahvuutesi ja tasapainosi

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Monipuolista taidetta Helsingin juhlaviikoilla: Tanssia, klassikot ja basson voimaa

Monitaiteelliset Helsingin juhlaviikot esittelevät Akram Khanin tanssiteoksen ja Esa-Pekka Salosen johtaman sinfoniaorkesterin.

Jaa somessa

Marjo Rantanen esittelee, miten keski-ikä tarjoaa mahdollisuuksia kasvaan itsensä tuntemisessa ja omien vahvuuksien löytämisessä.

Elämästä voi löytää iloa ja tasapainoa keski-iässäkin, väittää Marjo Rantanen uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi. Avain on ymmärtää omia vahvuuksia sekä kehittymistarpeita.

Rantasen mukaan jokainen meistä ansaitsee onnellisen elämän, ja itsetuntemus johtaa ymmärrykseen muista sekä vahvuuksiemme hyödyntämiseen.

Kirjan pohja perustuu luontaisiin taipumuksiin ja erilaisuuden ymmärtämiseen, pohjautuen C. G. Jungin teorioihin. Rantanen korostaa, että sisäiseen lapseen ja luontaiseen minään voi saada yhteyden missä iässä tahansa.

Kirja korostaa, että keski-ikä on otollista aikaa löytää sisin minä, ja se kannustaa arvostamaan itseä sekä toteuttamaan unelmia. Ei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa.

Rantanen, joka on tunnettu tunnelmamuotoilun kehittäjänä, valmentajana ja puhujana, tarjoaa kirjassaan työkaluja lukijan oman ajattelutyylin ymmärtämiseen ja persoonallisten voimavarojen löytämiseen.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img