Katja Ketun Ismo Alanko -teokseen liittyvä selvitys ei tue kiusaamisväitteitä

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

WSOY:n ulkopuolinen selvitys ei löytänyt todisteita kirjailija Katja Ketun esittämistä kiusaamissyytöksistä. Selvityksessä ilmeni teknisiä viimeistelyyn liittyviä ongelmia.

WSOY:n teettämä riippumaton selvitys ei löytänyt näyttöä kirjailija Katja Ketun esittämistä kiusaamisväitteistä Ismo Alanko -teokseen liittyen. Teknisiä puutteita viimeistelyssä on kuitenkin ilmennyt, joita kustantamo aikoo korjata.

Toimitusjohtaja Timo Julkunen on tyytyväinen ulkopuolisen asiantuntijan suorittamaan tutkintaan, ja sen toteamukseen, ettei WSOY:n toimintakulttuurissa ole havaittu väärinkäytöksiä.

Kirjan ensimmäisen painoksen jäljiltä ilmeni, että teknisten ongelmien takia osa tekijän muutoksista ei ollut päässyt mukaan valmiiseen kirjaan. Muutokset on kuitenkin tehty toiseen painokseen ja WSOY tarkistaa nyt prosessejaan parempien varmuuskopiointikäytäntöjen takaamiseksi.

Kirjan tekoprosessiin osallistuneet henkilöt on haastateltu selvitystyön yhteydessä, mutta Katja Kettu ei itse halunnut osallistua.

Lähde Werner Söderström Osakeyhtiö

spot_img