Ensimmäinen Supermarsu-seikkailu käynnistyy Original Sokos Hotel Triplassa jo helmikuussa

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Valtimonteatterin Vaginamonologit – Ajankohtaisemmat kuin koskaan

Valtimonteatterin Vaginamonologit valottaa naisten ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia rohkealla ja ajankohtaisella tavalla.

Runouden taikaa Kulttuurikeskus PiiPoon Runo-olohuoneessa

Kulttuurikeskus PiiPoossa juhlitaan Kirsi Kunnaksen juhlavuotta interaktiivisella Runo-olohuone-näyttelyllä.

Jaa somessa

Siirron ansiosta kaikki tuotantoon mukaan lähteneet yritykset pystyvät osallistumaan kokemusformaattiin.

Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti siirtyy huhti-kesäkuulle. Ja sehän tarkoittaa lapsiperheille super-hauskaa kevät-kesää.

Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatissa perheen ravintolareissu tai hotellivisiitti muuttuu Supermarsu-seikkailuksi Itämeren puolesta. Paula Norosen suosittuihin Supermarsu-lastenkirjoihin ja elokuviin perustuva kokemusformaatti yhdistää paikallisten yritysten ja yhteisöjen palveluita ja tuotteita osaksi samaa tarinaa Helsingissä ja Turussa huhti-kesäkuussa.

Supermarsu pelastaa Itämeren

Kaikkia seikkailuja ei kuitenkaan tarvitse odottaa huhtikuuhun. Original Sokos Hotel Tripla ottaa varaslähdön supermarsuiluun jo hiihtolomalla. Hotellin perheasiakkaat pääsevät taistelemaan Supermarsuina Itämeren puolesta. He ratkovat arvoituksia ja availevat koodilukkoja tavoitteenaan kukistaa ilkeän S@as.teen salaliiton kätyrit. Oman perheen kesken käytävä seikkailu on turvallinen myös vallitsevissa poikkeusoloissa.

Haluamme tarjota jotain ihan uutta. Lapsiperheet saavat kokemuksen, jota ei ole ennen nähty tai kokeiltu. Hotellihuoneet ovat aika samanlaisia kaikki, mutta tämä Supermarsu-kokemus tarjoaa siihen vaihtelua.”,

sanoo Original Sokos Hotel Triplan hotellinjohtaja Mikaela Pomrén.

Lähde HAPPYMOOR, Mobedig Oy

spot_img