Ilouutisia Kiltin tytön murhaopas -faneille: Sarjan esiosa, Kiltin tytön murhaleikki, saapuu elokuussa!

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Etäisyys, leikki – Ulkopuolisena yhteyttä etsimässä

Jere Vartiaisen uusi runokokoelma tarkastelee ulkopuolisuutta ja merkityksen etsintää. Hänen runokielensä yhdistää fantasiaa ja arkea.

Jaa somessa

Holly Jacksonin suosikkisarjan uusi esiosa ilmestyy elokuussa, ja Netflix-sarjakin on tulossa! Pippa Fitz-Amobi kohtaa uusia mysteereitä murhamysteeri-illallisella.

Mistä kaikki alkoi? Holly Jacksonin huippusuositun trilogian ystäville on luvassa herkkuja, kun Kiltin tytön murhaopas -sarjan esiosa ilmestyy elokuussa. Kirjasarja jätti keväällä monet kaipaamaan lisää Pippa Fitz-Amobin rikostutkimuksia.

Ilmestyy 8.8.2024. Pippa Fitz-Amobi saa kutsun murhamysteeri-illalliselle. Pip ei ole juhlatunnelmissa, mutta peliin heittäydyttyään hän uppoutuu kokonaan juonittelujen ja petoksen maailmaan. Selvittäessään murhaajan henkilöllisyyttä Pip kohtaa myös tosielämän murhamysteerin.

Kiltin tytön murhaleikki on Kiltin tytön murhaopas -sarjan esiosa, joka sijoittuu aikaan ennen Pipin omia murhatutkintaseikkailuja ja rikospodcastia. Holly Jacksonin sarjaa on myyty miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti, ja se on ollut menestys myös Suomessa. Sarjan viimeisin osa, Kiltti tyttö, kohta kuollut, ilmestyi tänä keväänä.

Netflix-sarja ensimmäisestä kirjasta julkaistaan 1. elokuuta. Kuten aiemmat kirjat, Kiltin tytön murhaleikin on kääntänyt Leena Ojalatva.

Palkittu brittikirjailija Holly Jackson aloitti kirjoittamisen jo nuorena, ja hänen ensimmäinen romaaninsa valmistui 15-vuotiaana. Jackson valmistui Nottinghamin yliopistosta kielitieteen ja luovan kirjoittamisen opinnoista. Hän asuu Lontoossa ja nauttii videopeleistä ja true crime -dokumenteista.

Kiltin tytön murhaleikki on saatavana myös Mimosa Willamon lukemana äänikirjana sekä sähkökirjana.

Lähde Karisto

spot_img