Jääasema Kooma – Jaakko Yli-Juonikkaan kirjasarjan päättävä romaani

Aiheeseen liittyvää

Minerva Kustannus: Muotiluomuksia natseille

Lucy Adlingtonin kirja Auschwitzin ompelijattaret kertoo vaikuttavan tositarinan naisista, jotka ompelivat natseille viimeisen muodin mukaisia asuja säästyäkseen kuolemalta.

Tietokirja kertoo herkullisia tarinoita huijauksista ja bluffeista

Turhamaisuus ja oman edun tavoittelu houkuttelevat huijauksiin, mutta joskus hämäyksillä pelastetaan jopa ihmishenkiä. Hyvää tarkoittavakin voi joutua petoskierteen pyörteisiin.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Jaa somessa

Kaksostytöt Janna ja Jahannam Tapanila ovat viettäneet vaeltelevaa elämää Lähi-idässä ja Afrikassa. On tullut aika palata Suomeen. Mutta vanha kotimaa ei ole entisellään. Helsingin edustalle Suomenlahden jäälle on ilmestynyt outo rakennuskompleksi, kuin valtava avaruuslaiva.

Jääasema KOOMA on neljäs ja viimeinen osa Jaakko Yli-Juonikkaan kirjasarjasta Neljä ratsastajaa.

Jääasema Kooma -kirja
Graafinen suunnittelu Safa Hovinen

Tytöt kuljetetaan jääasemalle, jossa heidän on määrä jatkaa opintojaan. KOOMAn koulut ovat täynnä yllätyksiä, ja lopulta tytöt joutuvat vihkiytymään myös sarjan aiemmista kirjoista tutun, kulisseissa vaanivan Seriatorin mysteeriin.

Neljä ratsastajaa – eli Poni-sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet novellikokoelma Yö on viisain (2018) sekä romaanit Tahdon murskatappio (2019) ja Mitä uudet Galgalim-silmäni näkevätkään (2020).

Jaakko Yli-Juonikas (s. 1976) on turkulainen kirjailija. Jääasema Kooma on hänen yhdestoista kirjansa ja se on saatavilla painettuna verkosta.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Siltala

spot_img