Jääasema Kooma – Jaakko Yli-Juonikkaan kirjasarjan päättävä romaani

Aiheeseen liittyvää

Yhteensä lähes 40 artistia 2022 Kesärauhaan – 10.-12.6. Turun Linnanpuistossa

Kesärauha palaa alkuperäiseen ajankohtaansa kesäkuun toiseen viikonloppuun 10.-12.6.2022. Uutena ja pysyvänä lokaationa toimii jatkossa Turun Linnanpuisto.

Gösta Diehlin monipuolinen tuotanto Kuntsin modernin taiteen museossa 20.11.2021–20.3.2022

Vaasassa esitellään merkittävän suomalaisen modernistin, Gösta Diehlin (1899-1964) koko tuotantoa esittävä laaja näyttely. Taiteilijan keskeisimmät teokset sekä yksityiskokoelmien harvinaisuudet on koottu yhteen ensi kertaa vuoden 1966 jälkeen.

Hufvudstadsbladetin vanhat lehtikuvat lahjoitettiin Journalistiselle kuva-arkistolle

KSF Media on lahjoittanut Hufvudstadsbladetin historiallisen lehtikuvakokoelman Museoviraston Kuvakokoelmien Journalistiselle kuva-arkistolle JOKAlle.

Väliaikainen Morsian – Erilaisuuden taakse pudonnut kummajainen

Ensikuulemalta toimituksen arvosteltavaksi saapunut EP, Erilaisuuden taakse pudonnut kummajainen, on juuri nimensä mukaista materiaalia. Erilaista, taakse pudonnutta ja kummallista.

Tyhjät Patterit -bändikatsaus

Tyhjät Patterit oli luultavasti ainoa vammalalainen punkyhtye 70- ja 80-luvuilla. Se perustettiin siis joskus 70-luvun lopulla ja soitti suurimman osan olemassaolostaan samassa kokoonpanossa; Esa Ijäs (laulu & kitara), veljensä Ari (basso) ja Martti Jalonen (rummut).

Jaa somessa

Kaksostytöt Janna ja Jahannam Tapanila ovat viettäneet vaeltelevaa elämää Lähi-idässä ja Afrikassa. On tullut aika palata Suomeen. Mutta vanha kotimaa ei ole entisellään. Helsingin edustalle Suomenlahden jäälle on ilmestynyt outo rakennuskompleksi, kuin valtava avaruuslaiva.

Jääasema KOOMA on neljäs ja viimeinen osa Jaakko Yli-Juonikkaan kirjasarjasta Neljä ratsastajaa.

Jääasema Kooma -kirja
Graafinen suunnittelu Safa Hovinen

Tytöt kuljetetaan jääasemalle, jossa heidän on määrä jatkaa opintojaan. KOOMAn koulut ovat täynnä yllätyksiä, ja lopulta tytöt joutuvat vihkiytymään myös sarjan aiemmista kirjoista tutun, kulisseissa vaanivan Seriatorin mysteeriin.

Neljä ratsastajaa – eli Poni-sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet novellikokoelma Yö on viisain (2018) sekä romaanit Tahdon murskatappio (2019) ja Mitä uudet Galgalim-silmäni näkevätkään (2020).

Jaakko Yli-Juonikas (s. 1976) on turkulainen kirjailija. Jääasema Kooma on hänen yhdestoista kirjansa.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Siltala

spot_img