Uusi murhamysteeri Neidot vie kreikkalaismyyttien maailmaan

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Neidot (Gummerus) on Alex Michaelidesin kiihkeästi odotettu toinen romaani. Kirjailijan esikoistrilleri Hiljainen potilas (2019) oli maailmalla huikea menestys ja Suomessa se on myynyt jo lähes 30 000 kappaletta.

Edward Fosca on murhaaja. Mariana Andros on siitä täysin varma. Cambridgen karismaattinen kreikkalaisten tragedioiden professori Fosca kylpee kuitenkin niin henkilökunnan kuin oppilaidensa suosiossa. Aivan erityisesti naispuolisten opiskelijoiden salaseuran, joka tunnetaan nimellä Neidot.

Kun yksi Neidoista löydetään murhattuna, Mariana antaa terapeutin osaamisensa poliisin käyttöön. Mutta miksi opettaja kävisi opiskelijansa kimppuun? Ja miksi antiikin legendat tuntuvat kertovan Marianan omaa tarinaa?

Murhamysteeri Neidot

”Jumalat juhlivat öisin -fanit menevät taatusti pähkinöiksi Neidoista, Michaelidesin häikäisevästä uutuudesta… Nokkela, koukuttava ja kirjallisesti ansiokas tarina, jossa on unenomaisia viittauksia kreikkalaiseen mytologiaan ja antiikin rituaalimurhiin ja joka vakiinnuttaa Michaelidesille horjumattoman paikan trillerimaailman suvereenina hallitsijana.”

Esquire

”Hiljaisen potilaan arvostelumenestyksen jälkeen Michaelides vakiinnuttaa paikkansa aikamme huippukirjailijoiden kastissa uudella romaanillaan, joka on mestarillinen ja piinallisesti lukijaa jännityksessä pitävä keitos kreikkalaista mytologiaa ja veitsenterävää juonenkuljetusta”

Newsweek

Lontoossa asuva Alex Michaelides syntyi ja varttui Kyproksella. Hiljainen potilas (2019) oli hänen esikoisromaaninsa. Se pysytteli New York Timesin bestseller-listalla yli vuoden ja sen oikeudet myytiin ennätyksellisesti 50 maahan. Suomessa Hiljainen potilas on myynyt jo lähes 30 000 kappaletta kaikissa formaateissa yhteensä.

Teos on saatavilla painettuna verkosta.

Lähde Gummerus

spot_img