Uusi murhamysteeri Neidot vie kreikkalaismyyttien maailmaan

Aiheeseen liittyvää

Kaljatar & Spurguri – Osa 2.

Katso sarjakuvan esittelysivulta tietoa sen taustoista.

Tuore tapahtuma-alan selvitys paljastaa ihmisten ikävän elävän musiikin pariin

Sibelius-Akatemian tutkimusjulkaisusarjassa ilmestynyt Festivaali- ja venuebarometri 2020 esittelee yleisön kokemuksia ja käsityksiä festivaaleista ja konserttipaikoista koronarajoitusten keskellä.

KATSO ENNAKKOON: Ahven julkaisee musiikkivideon 21.1.22 Kolme kolaria -singlestä

Jämsäläislähtöisen yhtyeen musiikkivideo on kuvattu Tampereella tammikuussa 2022. Nyt ennakkoesityksessä Emotion Zinessä!

Art Odyssey 2021 – taidematka avaruuden etäisyyksiin ja mielen syvyyksiin

Art Odyssey 2021 on science fictionista innoituksensa saanut kirja- ja näyttelykokonaisuus, joka esittelee kahdeksan nykytaiteilijan scifi-henkisiä videoteoksia ja veistoksia.

Jaa somessa

Neidot (Gummerus) on Alex Michaelidesin kiihkeästi odotettu toinen romaani. Kirjailijan esikoistrilleri Hiljainen potilas (2019) oli maailmalla huikea menestys ja Suomessa se on myynyt jo lähes 30 000 kappaletta.

Edward Fosca on murhaaja. Mariana Andros on siitä täysin varma. Cambridgen karismaattinen kreikkalaisten tragedioiden professori Fosca kylpee kuitenkin niin henkilökunnan kuin oppilaidensa suosiossa. Aivan erityisesti naispuolisten opiskelijoiden salaseuran, joka tunnetaan nimellä Neidot.

Kun yksi Neidoista löydetään murhattuna, Mariana antaa terapeutin osaamisensa poliisin käyttöön. Mutta miksi opettaja kävisi opiskelijansa kimppuun? Ja miksi antiikin legendat tuntuvat kertovan Marianan omaa tarinaa?

Murhamysteeri Neidot

”Jumalat juhlivat öisin -fanit menevät taatusti pähkinöiksi Neidoista, Michaelidesin häikäisevästä uutuudesta… Nokkela, koukuttava ja kirjallisesti ansiokas tarina, jossa on unenomaisia viittauksia kreikkalaiseen mytologiaan ja antiikin rituaalimurhiin ja joka vakiinnuttaa Michaelidesille horjumattoman paikan trillerimaailman suvereenina hallitsijana.”

Esquire

”Hiljaisen potilaan arvostelumenestyksen jälkeen Michaelides vakiinnuttaa paikkansa aikamme huippukirjailijoiden kastissa uudella romaanillaan, joka on mestarillinen ja piinallisesti lukijaa jännityksessä pitävä keitos kreikkalaista mytologiaa ja veitsenterävää juonenkuljetusta”

Newsweek

Lontoossa asuva Alex Michaelides syntyi ja varttui Kyproksella. Hiljainen potilas (2019) oli hänen esikoisromaaninsa. Se pysytteli New York Timesin bestseller-listalla yli vuoden ja sen oikeudet myytiin ennätyksellisesti 50 maahan. Suomessa Hiljainen potilas on myynyt jo lähes 30 000 kappaletta kaikissa formaateissa yhteensä.

Lähde Gummerus

spot_img