Kesälistan kirjavinkit nuorille lukijoille

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Kariston tuoreet julkaisut vievät koululaiset kesällä jännittävien tarinoiden pariin.

Kariston tuoreet kirjasarjat tarjoavat koululaisille jännittävää lukemista kesäloman ratoksi. Kirjavinkkejä on niin alakoululaisille kuin yläkoululaisillekin.

Kalle Veirron kirjoittama Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka -dekkarisarjan seuraava osa vie lukijat seikkailuun, jossa vesivahingot ja kyseenalainen putkifirma herättävät kysymyksiä. Sarjasta on valmistunut myös elokuva, ja se on saatavilla äänikirjana ja e-kirjana.

Markus Ikolan Jasu-sarjan uusimmassa osassa koululaisen arki yhdistyy Krav Magan ja TET-harjoittelun haasteisiin nauruhermoja kutkuttavalla tavalla. Kirja on saatavilla myös äänikirjana ja e-kirjana.

Tapani Bagge ja Carlos da Cruzin Apassit-sarja palaa Manhattanille, missä kuuluisa Nikola Tesla ja mystiset tapahtumat odottavat nuoria seikkailijoita. Lopussa on kyse myös ystävyydestä ja Apassien kohtalosta.

Jukka-Pekka Palviaisen Pidä varasi, Kosonen jatkaa hauskojen ja jännittävien nuortenkirjojen sarjaa. Erikoisen taiteilijan murha ja mopojengin kohtaaminen tuovat Kososen kesälomaan yllättäviä käänteitä.

Lähde Anni Gullichsen

spot_img