[KVÄÄR] julkituo kesäkuun ohjelmistonsa – Tavara-asema hehkuu Pride-väreissä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tampereen Tavara-asema täyttyy kesäkuun 13. päivä värikkäistä [KVÄÄR]-juhlista, jotka huipentavat Manse Pride -viikon.

Hauska, outo ja seksikäs [KVÄÄR] kutsuu juhlimaan Manse Pride -viikkoa Tampereen Tavara-asemalle 13. kesäkuuta. Tapahtuma tarjoaa iltapäivällä avoimia aktiviteetteja ja illalla maksullisia juhlia täynnä moninaisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tampere on queer-yhteisön ylpeys, ja [KVÄÄR]-tapahtumat ovatkin ylistyslaulu tälle monimuotoisuudelle, toteaa tapahtuman taiteellinen johtaja Emmi Nuorgam.

Iltapäivä tuo lavalle laajan kirjon queer-kulttuuria, mukaan lukien Tampereen omien queer-idolien esityksiä ja avoimen mikrofonin session.

Tapahtuma huipentuu K18-iltabileisiin, jotka sisältävät drag-show’n ennen kokemattomalla Tampere-tavalla. Pride-viikon kunniaksi luvataan unohtumattomia elämyksiä.

Tanssilattialla DJ-kollektiivi Club Nylon vauhdittaa iltaa. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Lähde Emmi Nuorgam

spot_img