Tampereen taidemuseo esittelee hyperrealistisen kuvanveiston huiput kesän suurnäyttelyssä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tampereen taidemuseon kesän mittainen näyttely sukeltaa hyperrealismin kiehtovaan maailmaan.

Tampereen taidemuseo tuo kesänäyttelyynsä hyperrealistisen kuvanveiston kansainvälisiä osaajia, esitellen ihmiskehon esittämistä yksityiskohtaisesti ihon yksityiskohtia myöten. Näyttely tarjoaa yleisölle hämmästyttävän todentuntuisen kokemuksen.

Hyperrealismissa yhdistyvät valokuvan tarkkuus ja kerronnalliset elementit, käsitellen teemoja kuten tekoälyä ja kuolemattomuuden tavoittelua. Näyttelyssä nähdään teoksia 27 taiteilijalta kuudelta eri vuosikymmeneltä.

Hyperrealismi on reaktio abstraktille ekspressionismille ja se kytkeytyy fotorealistiseen taiteeseen, säilyttäen suosionsa nykypäivään asti.

Näyttelyn on mahdollistanut yhteistyö saksalaisen Institut für Kulturaustaschin kanssa ja se on avoinna 1. kesäkuuta – 29. syyskuuta 2024.

Lähde Virpi Nikkari

spot_img