Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Kari Kitusen historiallinen romaani Liljankukka on julkaistu Momentum Kirjojen kustantamana.

Aino joutuu sodan aikana ja sen jälkeen kokemaan vaarallisen evakkomatkan Viipurista Tampereelle, äidin kuoleman ja lukio-opintojen katkeamisen. Hänet lähetetään 17-vuotiaana VR:n liikenneoppilaaksi Johannekseen, josta hän ja postivirkailija Helmi pakenevat venäläisten suurhyökkäystä. Viimeinen yö Helmin kanssa jää pysyvästi Ainon mieleen.

Avioliitto Aarnen kanssa vaikuttaa Ainon urahaaveisiin ja uniin, ja Helmin katoaminen lisää tuskaa. Liljankukka kertoo Ainon tarinan menetetyn kotiseudun kaipuusta, rakkaudesta ja kolmiodraamasta sodan jälkeisenä aikana.

Kari Kitunen on eläkkeellä oleva kunnanjohtaja, joka on kirjoittanut näytelmiä ja omaelämäkertateoksen. Liljankukka on hänen esikoisromaaninsa.

Lähde Momentum Kirjat

spot_img