Taiteilija J.O. Mallanderin tilapäinen taideteos kesäksi Tikanojan taidekodin pihamaalle

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tikanojan taidekodin pihalla nähdään kesällä taiteilija J.O. Mallanderin tilapäinen teos ’Kohti puhdasta maata’. Lue lisää tästä ainulaatuisesta taidekokemuksesta!

Tikanojan taidekodin pihalla nähdään kesällä taiteilija J.O. Mallanderin tilapäinen teos ’Kohti puhdasta maata’. Avajaiset ovat 14. kesäkuuta, ja teos on nähtävillä 23. elokuuta asti.

Teos on osa ’Idän henkisyys’ -näyttelyä, joka tutustuttaa idän uskontojen ja kulttuurien vaikutuksiin suomalaisessa taiteessa. J.O. Mallander on tunnettu käsitetaiteen ja ympäristötaiteen pioneeri, ja tämä teos rakentuu valkoisista tiilistä.

Ensimmäinen versio teoksesta nähtiin vuoden 1983 Tamminiemen puistoalueella, ja se huipentui vuoden 1988 esitykseen Finlandia-talon edustalla. Uusi esitys Tikanojan taidekodin pihassa mukailee buddhalaisia teemoja ja mandalan muotoa.

Teoksen tiilet lahjoitetaan yleisölle, mikä tukee kestävää kehitystä ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa osa tästä ainutlaatuisesta teoksesta. Rakennustarvikeyritys STARK Vaasa ja Veljekset Gröndahlin Säätiö ovat tukeneet teoksen toteutusta.

’Idän henkisyys’-näyttelyyn voi tutustua Tikanojan taidekodissa, ja sen on kuratoinut Nina Kokkinen. Asiantuntijakierros järjestetään sunnuntaina 16. kesäkuuta klo 13 suomeksi ja klo 14 englanniksi.

Lähde Vaasan kaupunki – Vasa stad

spot_img