Luonnon inspiroimat maalaukset esillä Kulttuurikulmassa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Nurmijärveläisen taiteilijan Mari Kopteffin näyttely Aviadorin Kulttuurikulmassa tarjoaa luonnon inspiroimaa puoliabstraktia taidetta toukokuun ajan.

Nurmijärveläinen taiteilija Mari Kopteff esittelee Aviadorin Kulttuurikulmassa Helsingissä toukokuun ajan suurikokoisia, puoliabstrakteja maalauksia, jotka kumpuavat luonnon innoittamina.

Mari Kopteffin työt ovat nähtävillä toukokuun loppuun, ja kaikki teokset ovat ostettavissa. Gallerian ovet ovat avoinna yleisölle arkipäivisin kello 11–18 ja lauantaisin kello 10–15.

Kopteff, syntynyt 1986, luo sekatekniikalla laajoja maalauksia, joissa luonnon elementit ja muodot saavat uuden ulottuvuuden. Hänen kädenjälkensä yhdistää ohuet maalauskerrokset ja akvarellit luoden ainutlaatuista kuvastoa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan taiteilijan teoksiin Aviadorin Kulttuurikulman tiloissa!

Lähde Aviador Kustannus

spot_img