Hardwell ja muita suurnimiä lisätty Ruisrockin ohjelmistoon

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Elektronisen musiikin tähti Hardwell on yksi Ruisrockin pääesiintyjistä, ja festivaali juhlistaa monipuolista ohjelmistoaan heinäkuussa 2024.

Elektronisen musiikin ikoni ja kaksi kertaa parhaaksi DJ:ksi valittu Hardwell esiintyy ensi kertaa Ruisrockissa tuoden mukanaan huikean lavashown. Hardwell on saavuttanut huimia toistokertoja musiikkinpalveluissa, menestyneitä singlejä ja kansainvälisiä kiertueitä.

Ruisrockin monipuolinen kotimainen tarjonta laajenee uusien tulokkaiden myötä. Esiintyjiin lukeutuvat muun muassa rajoja rikkova Etta, suorapuheinen rap-artisti Jami Faltin sekä leikkisä rap-duo Jore & Zpoppa. Sateenkaari-lavan uudistunutta visuaalista ilmettä tähdittävät DJ:t Zeze & Gantze ja Viivi.

Lauantai-iltapäivän ohjelmaan liittyvät indiepopin vangitseva Goldielocks, itsevarma rap-artisti Senya sekä tuoreita pop-esityksiä tarjoava Ruispop, livekeikkansa festivaalilla tekevä EBBE sekä debytantti Nelli Orell. DJ Sapphire ja DJ Fiyah pitävät yllä festivaalitunnelmaa.

Sunnuntain esiintyjiin kuuluvat tauolle jäävä popduo Ida Paul & Kalle Lindroth, Grande Mahogany yhdistellen funkia ja rockia sekä kultaa striimannut Tupe yhdessä indie-pop lupauksen Vepun kanssa.

Ruisrock järjestetään 5.–7.7.2024 ja luvassa on lisää artistijulkistuksia. Päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja liput ovat myynnissä. Osa lipuista on jo myyty loppuun.

Lähde STT Info

spot_img