Vuoden Musiikkioivallus -palkinto taas syksyllä jaossa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Syyskuussa jaetaan jälleen Vuoden Musiikkioivallus -palkinto, joka kunnioittaa suomalaista audiovisuaalista tuotantoa fiksun musiikin käytön ansiosta.

Syyskuussa järjestetään taas kerran Vuoden Musiikkioivallus -palkintogaala, jossa palkitaan suomalainen audiovisuaalisen alan teos – elokuva tai tv-sarja – joka on käyttänyt musiikkia uudella, kekseliäällä tavalla.

Yhteistyössä Gramexin ja Teoston kanssa käynnistettiin AV Music -palvelu, joka helpottaa audiovisuaalisten sisältöjen tekijöiden musikaalisia oikeuksia. Tämä palvelu on merkittävä osa GT Musiikkilupien tarjoamaa.

’Viime vuonna näimme monipuolisia hakemuksia, ja toivomme yhtä suurta kiinnostusta tänäkin vuonna,’ toteaa Lauri Ogawa, GT Musiikkilupien toimitusjohtaja. ’Oivaltava musiikin käyttö ansaitsee huomionnimme, heijastaen sen olennaisuutta tunnetilojen ja ilmapiirin rakennuspalikaksi.’

Voittaja valitaan useiden kotimaisten tuotantoyhtiöiden ehdottamista teoksista – pois lukien musiikkiohjelmat – ja palkintona on 1000 euron arvoinen musiikkielämyslahjakortti.

Tuomaristoon kuuluu alan asiantuntijoita, kuten Sibelius-Akatemian Kaarina Kilpiö ja Music Supervisor Leo Niemi. Päätöksen tekee riippumaton raati, ja palkinto luovutetaan 6.9. Screen Helsinki -tapahtuman iltagaalassa.

Lähde Gramex

spot_img