Maisemapyöräilyn mestariksi – opettele uusi perspektiivi luontoon

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Sari Kuuselan uutuuskirja Maisemapyöräilyn taito tarjoaa oivalluksia maiseman kokemisesta ja sen hienovaraisista yksityiskohdista.

Aviador Kustannus on julkaissut Sari Kuuselan tietokirjan Maisemapyöräilyn taito, joka vie lukijan matkapyöräilyn arkeen ja opettaa katsomaan maisemia uusin silmin.

Teoksessa perehdytään maisemien kokemiseen ja niistä nauttimiseen pyöräilyn lomassa. Kuusela pohtii myös sitä, miten luonto vaikuttaa matkaan ja millainen merkitys reittien suunnittelulla ja sattumalla on kokemukseen.

Kirjan on kirjoittanut espoolainen kirjailija ja yhteiskuntatieteiden tohtori Sari Kuusela. Hän on tunnettu kirjoistaan, jotka käsittelevät ihmisten välistä vuorovaikutusta eri ympäristöissä.

Lähde Miksu Väkiparta

spot_img