Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Virve Obolgogianin tietoteos Pienen herrasmiehen kirja antaa lukijalle oivalluksia arjen tilanteisiin.

Arjen herrasmiehenä oleminen voi olla haastavaa, mutta ponnistelut palkitaan.

Kirja opastaa, miten pieni herrasmies käyttäytyy ja mitä hänen odotetaan osaavan, esimerkiksi pukeutumisen ja ruokailun suhteen.

Virve Obolgogiani on toiminut monissa kansainvälisissä tehtävissä ja toimii myös vapaa toimittajana ja yritysvalmentajana. Teos pohjautuu hänen kokemuksiinsa poikien kasvattajana.

OBOLGOGIANI, VIRVE : Pienen herrasmiehen kirja
66 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523812574
Ilmestyi huhtikuussa 2023

Lähde Miksu Väkiparta

spot_img