Mitä 20 vuotta jatkuvassa digiähkyssä on tehnyt ihmissuhteille?

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Jaa somessa

Kirjassa pohditaan digilaitteiden mukanaan tuomaa mullistusta sekä omien kokemusten että aihetta käsittelevän kirjallisuuden avulla.

Aino-Mari Tuurin Aikakone – Ihmissuhteet digimaailmassa on kiehtova kertomus yhdestä päivästä digilaitteiden kuormittamassa arjessa.

Olemme eläneet mukana kulkevien älylaitteiden kanssa nyt pari vuosikymmentä. Annamme laitteille aikaamme ihan koko ajan, ja elämään tulee laitteiden kautta uutta sisältöä.

Ihmissuhteet digimaailmassa -kirja

Digiajan ihmissuhteet ovat ennen kokemattoman edessä, kun analogisen lapsuuden eläneet aikuiset yrittävät säädellä digikäyttöään – ja kasvattavat samalla seuraavia sukupolvia. Huolipuheen ja digiuskon kamppailussa ei ole voittajia.

Toimittaja ja tietokirjailija Aino-Mari Tuuri kirjoittaa yhdestä vuorokaudesta huolien täyttämästä aamuyöstä perheen yhteiseen iltaan. Digilaite kädessään hän hoitaa ihmissuhteitaan ja asioitaan.

Millaista on digivanhemmuus tai somesta rakentuva ystävyys? Miksi laitteet viettelevät meidät aina uudelleen, ohi muiden ihmisten? Onko ruutuaika sukupolvi-, luokka- tai feministinen kysymys? Mitä on digitunnetyö ja miksi se uuvuttaa? Mihin kaikki aika lopulta menee?

Lähde Kustantamo S&S

spot_img