OFRD Oy: Helsinki Drink Festival 2022 – Pohjoismaiden suurin cocktail-tapahtuma avaa tapahtumakevään!

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Drink Festival kerää kaupungin parhaat cocktailbaarit, maahantuojat ja tyylikkäimmät alkoholilliset sekä alkoholittomat juomasekoitukset Pikku-Finlandiaan.

Tänä vuonna livemusiikilla on entistä suurempi rooli, kun trendaavat kotimaiset artistit, kuten Kauriinmetsästäjät, F, Elias Gould ja Leo Stillman nostavat cocktail-tapahtuman tunnelman huippuunsa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat vain olla osa kevään värikkäintä tapahtumaa. Näillä festareilla vapautuu pitkään odotettu tarve pitää hauskaa, tavata ihmisiä ja juhlia Helsingin yössä.

Helsinki Drink Festival
Kuva: Helsinki Drink Festival

Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta nauttiville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle. Nälkäisten iloksi, HDF on myös entistä vahvemmin ruoka-tapahtuma. Festariruokaa tarjoavat The Bull & The Firm, Yeastie Boi ja Paisano.

Kaikille kotibaarimestareille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät oppimaan uutta ja tekemään tunnettuja cocktaileja ammattilaisten opastuksella. Valitse mieleinen workshop, ja opi tuunaamaan vaikkapa drinkkibaari-tason Old Fashioned tai Pontikka sour. Aikaisemmista vuosista oppineena, suosittelemme varaamaan näihin paikat etukäteen!

HDF:ssä on myös tunnetusti juhlavuutta ja glamouria. Helsinki Drink Festivalin parasta cocktailia on mukana valitsemassa kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo.

Ennakkoliput ovat tulleet myyntiin Helsinki Drink Festivalin nettisivuille. Mikäli haluaa varmistaa paikan kevään maukkaimmassa tapahtumassa, kannattaa hankkia lippu etukäteen.

Mitä: Helsinki Drink Festival 2022, K18
Missä: Töölönlahden puolella, Karamzininranta 4
Kuluttajatapahtuma: Perjantaina 18.3. klo 16.00 – 23.30, lauantai 19.8. klo 15 – 23.30
Ammattilaistapahtuma: Perjantaina 18.3. Klo 14.00 – 16.00
Liput: Ennakkoon yhden päivän lippu 20€ tapahtuman lippukaupasta,

www.helsinkidrinkfestival.fi
Cocktailit: 5€
Workshopit: 10€

Lähde OFRD Oy

spot_img