OFRD Oy: Helsinki Drink Festival 2022 – Pohjoismaiden suurin cocktail-tapahtuma avaa tapahtumakevään!

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Silja Aalto ja Laura Malmivaara esittävät Paavo Ruotsalaisen vaimoja Viimeiset kiusaukset -oopperassa

Viimeiset kiusaukset -ooppera esitetään Tampere-talossa ja Olavinlinnassa vuonna 2025. Teoksen ohjaa Mikko Kouki ja musiikista vastaa Ville Matvejeff.

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Jaa somessa

Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Drink Festival kerää kaupungin parhaat cocktailbaarit, maahantuojat ja tyylikkäimmät alkoholilliset sekä alkoholittomat juomasekoitukset Pikku-Finlandiaan.

Tänä vuonna livemusiikilla on entistä suurempi rooli, kun trendaavat kotimaiset artistit, kuten Kauriinmetsästäjät, F, Elias Gould ja Leo Stillman nostavat cocktail-tapahtuman tunnelman huippuunsa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat vain olla osa kevään värikkäintä tapahtumaa. Näillä festareilla vapautuu pitkään odotettu tarve pitää hauskaa, tavata ihmisiä ja juhlia Helsingin yössä.

Helsinki Drink Festival
Kuva: Helsinki Drink Festival

Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta nauttiville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle. Nälkäisten iloksi, HDF on myös entistä vahvemmin ruoka-tapahtuma. Festariruokaa tarjoavat The Bull & The Firm, Yeastie Boi ja Paisano.

Kaikille kotibaarimestareille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät oppimaan uutta ja tekemään tunnettuja cocktaileja ammattilaisten opastuksella. Valitse mieleinen workshop, ja opi tuunaamaan vaikkapa drinkkibaari-tason Old Fashioned tai Pontikka sour. Aikaisemmista vuosista oppineena, suosittelemme varaamaan näihin paikat etukäteen!

HDF:ssä on myös tunnetusti juhlavuutta ja glamouria. Helsinki Drink Festivalin parasta cocktailia on mukana valitsemassa kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo.

Ennakkoliput ovat tulleet myyntiin Helsinki Drink Festivalin nettisivuille. Mikäli haluaa varmistaa paikan kevään maukkaimmassa tapahtumassa, kannattaa hankkia lippu etukäteen.

Mitä: Helsinki Drink Festival 2022, K18
Missä: Töölönlahden puolella, Karamzininranta 4
Kuluttajatapahtuma: Perjantaina 18.3. klo 16.00 – 23.30, lauantai 19.8. klo 15 – 23.30
Ammattilaistapahtuma: Perjantaina 18.3. Klo 14.00 – 16.00
Liput: Ennakkoon yhden päivän lippu 20€ tapahtuman lippukaupasta,

www.helsinkidrinkfestival.fi
Cocktailit: 5€
Workshopit: 10€

Lähde OFRD Oy

spot_img