Miten Putinin virheenvaraisuus johti Venäjän hajoamiseen – Arto Luukkasen uusi kirja etsii vastauksia

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Arto Luukkasen ’Putinin perukirja’ analysoi Venäjän nykytilannetta ja kysyy, kuinka valtakunta suuntaa kohti hajoamista.

Arto Luukkasen tietoteos ’Putinin perukirja’ tarkastelee Venäjän poliittisen järjestelmän itsetuhoa Ukrainassa ja pohtii Suomen siirtymistä Naton jäseneksi. Teos pyrkii vastaamaan kysymykseen, miksi Putinin johtama Venäjä lankeaa niin suuriin virheisiin, että maa voisi hajota niiden seurauksena.

Luukkasen teos kuvaa, miten Venäjä on näivettyneen paikkansa jälkeen syöksymässä sisällissotaan ja kaaoksen aikaan, huolimatta Putinin uudesta presidenttikaudesta. Kirja pohtii, mitä tapahtuu Putinin jälkeen ja miten se vaikuttaa Suomeen.

Kirjassa valotetaan myös Venäjän yhteiskunnallisia ristiriitoja ja poliittisen järjestelmän heikkoutta. Se on tarina, joka yhdistää Venäjän pitkän historian nykypäivän ongelmiin.

Arto Luukkanen on yliopistolehtori ja tunnettu tutkija, joka on perehtynyt Venäjän nykyhistoriaan jo vuosituhannen alusta saakka.

Lähde Docendo

spot_img