Naapurusto – Tarinoita moniäänisestä lähiöstä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

”Naapurusto – Tarinoita moniäänisestä lähiöstä” -kirja kutsuu lukijan ajattelemaan yhteiskunnan nykytilaa ja tulevaisuutta.

Tampereen Hervantaan sijoittuva uutuuskirja Naapurusto kertoo, miten siellä asuvat ihmiset elävät keskenään. Kirja avaa miten hervantalaiset tervehtivät toisiaan ja mistä he puhuvat, sekä miten he neuvottelevat asioista tai ratkovat erimielisyyksiään.

Naapurusto-kirja

Etnografiseen tutkimukseen, haastatteluihin ja yhteisötaiteeseen perustuva kirja on moniääninen ja moniaistinen kertomus ystävyydestä, ristiriidoista ja neuvotteluista muuttuvassa lähiöympäristössä. Kirjan tekstit yhdistyvät ja limittyvät lisätyn todellisuuden elementteihin ja kuvakertomuksiin.

Naapurusto on yhteiskunnasta, yhteiselosta ja naapuruudesta kiinnostuneille osoitettu kutsu ajattelemaan yhteiskunnan nykytilaa ja sen tulevaisuutta. Kirjan parissa lukija pääsee myös pohtimaan omaa suhtautumistaan muun muassa köyhyyteen, päihdeongelmiin, rasismiin ja monikulttuurisuuteen.

Kirjan tekijätiimiin kuuluvat Tampereen yliopiston tutkijat Eeva Puumala (YTT), Karim Maïche (YTT) ja Salome Tuomaala-Özdemir (FT). Kirjan kuvitukset ovat kuvataiteilija Anne Savitien käsialaa ja lisätyn todellisuuden materiaalit on toteuttanut mediataiteilija S.M. Khalid Imran. Mukana on myös joukko naapuruuteen perehtyneitä kirjoittajia.

Lähde Into Kustannus

spot_img