Nastja Säde Rönkkö tuo HAMIin koskettavan installaation – näyttely aukeaa toukokuussa

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Nastja Säde Rönkkö vie HAMin kävijät syvälle ihmiskunnan haavoittuvaisuuteen Selviytymisopas maailmanlopun lapselle -teoksellaan.

Kuvataiteilija Nastja Säde Rönkön luo HAM Helsingin taidemuseoon tuoma Selviytymisopas maailmanlopun lapselle installaatio osoittaa ihmiskunnan ja muiden eliöiden epävarmaa tulevaisuutta.

Installaatiossa tarkastellaan 26 videon kautta ihmisten suuria elämänmuutoksia ja niistä selviymistä. Kuraattori Satu Metsola ja näyttelypäällikkö Kati Kivinen ovat vastanneet uudistetun kokonaisuuden kuratoinnista.

HAMissa esillä on myös taiteilijan uusia veistoksia ja maalauksia sekä Timo Kaukolammen äänimaisema. Näyttelyyn liittyy englanninkielinen kirja Survival Guide for a Post-Apocalyptic Child.

Näyttely on auki 17.5.–8.9.2024 ja se tarjoaa vieraille mahdollisuuden pohtia nykymaailman kriisejä sekä henkilökohtaisia tunteitaan.

Lähde HAM Helsingin taidemuseo

spot_img