Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan ’Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja’, kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Johtajuuden tarve uudistua on kiireellinen ja sisältää suuren mahdollisuuden.

Juha Koskisen mukaan tämä muutos edellyttää uudenlaista ajattelutapaa ja toimintaa. Tarvitaan huomioon ottavaa johtamista, jossa yhteinen etu voittaa itsekkyyden ja johtajat ovat päteviä, ei vain halukkaita.

Kirja ’Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja’ rohkaisee muokkaamaan käsityksiämme johtajuudesta ja esittelee käytännön työkaluja asiasta kiinnostuneille.

Kirjan julkistamista juhlitaan haastattelun merkeissä, jossa Henna Peltola kyselee kirjailijalta teoksen antiin liittyen.

Lähde Jaana Koskinen

spot_img