Otavan uudet lukulähettiläät levittävät lukemisen riemua

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Otava käynnistää huhtikuussa hankkeen, jonka myötä lukulähettiläät Henriika Tulivirta ja Kirsi Ranin vievät kirjallisuuden riemua ympäri Suomea.

Otavan kustannusyhtiö esittelee huhtikuussa aloittavansa hankkeen, jossa kaksi lukulähettilästä lähtevät levittämään lukemisen iloa. Lastenkirjallisuuden edistäjä Henriika Tulivirta sekä kirja-alan moniosaaja Kirsi Ranin toimivat lukulähettiläinä.

Lukulähettiläät tulevat suosittelemaan kirjoja ja esiintymään kirjallisuustapahtumissa. He tulevat myös käyttämään sosiaalista mediaa kirjailijoiden ja heidän teostensa tutuksi tekemiseen.

Projektin idean alullepanija, kirjailija Heli Laaksonen, unelmoi roolista, jossa saisi jakaa lukemisen iloa kaikkialla, ja nyt tuo toive on toteutunut.

Antti Kasper Otavasta uskoo, että lukulähettiläät tuovat kirjailijat ja heidän uutuutensa suuremman yleisön tietoisuuteen innostavalla ja henkilökohtaisella tavalla.

Henriika Tulivirta korostaa, kuinka lukuinto ja lukutaito kulkevat käsi kädessä, ja Kirsi Ranin ilmaisee jokaisen lukukokemuksen olevan ainutlaatuinen. Molemmat odottavat innolla uuden tehtävänsä aloittamista.

Lukulähettiläitä voi seurata Otavan sometileillä, ja hanketta tukee Otavan Kirjasäätiö. Lukulähettilästoiminnan tavoitteena on lisätä lukemisen iloa ja nostaa kirjallisuuden asemaa.

Lähde Kirsi Tähjänjoki

spot_img