Oululainen Anu Vähäaho jatkaa historiallisen romantiikan parissa

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Robert Stenmark on 1870-luvun Oulun seudulla asuva puukauppias, jonka elämä muuttuu hylätyn kartanon takia. Hän kohtaa menneisyytensä ja selvittää tunteensa kolmen kiinnostavan naisen välillä.

Robert Stenmark on 1870-luvun kasvava ja kansainvälistyvä puukauppias, joka arvostaa riippumattomuuttaan yli kaiken. Selvittämättömään perhetaustaan liittyvä tilinteon tarve saa hänet hankkimaan omistukseensa Oulun seudulta hylätyn kartanon, Mantykallion, jossa kertoman mukaan kummittelee. Mantykallion naapurissa, parhaat päivänsä nähneessä Mirjalassa asustaa vanhan äitinsä ja vilkkaan tyttärensä kanssa Salome Jaakson, merimiehen leski. Komea ja kohtelias naapuri tekee vahvan vaikutuksen vähävaraisen Mirjalan naisiin.

Stenmark solmii liikesuhteita turkulaisen sahapatruuna Andbergin kanssa, jonka nuori tytär Ida viehättyy nopeasti Robert Stenmarkista ja palaa halusta päästä perille sekä miehestä että Mantykallioon liittyvistä synkeistä tarinoista. Kaunis Ida Andberg on tottunut tekemään mitä haluaa, vaikkei olekaan vielä aivan varma siitä, mitä se voisi olla.

Koko ikänsä sitoutumista paennut Robert joutuu paitsi kohtaamaan oman menneisyytensä myös selvittämään tunteensa ihanaa Idaa kohtaan. Ja miksi leskirouva Jaakson tyttärineen herättää hänessä niin erityislaatuisen lämmön ja tuttuuden?

Lähde Kustantamo S&S

spot_img