Mistolan Lasiset Linnut – Kun laulajat ovat lähteneet

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Mistolan Lasiset Linnut on julkaissut esikoispitkäsoittonsa Kun laulajat ovat lähteneet kotimaisen pienlevy-yhtiön Lil’ Beast Recordsin kautta. Levy on julkaistu sekä vinyylipainoksena että suoratoistopalveluissa. Levyä tehtiin viiden vuoden ajan vuosina 2020-2024, ja siltä on aiemmin julkaistu jo sinkut Tää on se yö, Palataan paratiisiin, Tanssija, Koneet käy ja Maailma palaa. Koneet käy -biisistä on tehty myös Kimmo Muttilaisen käsikirjoittama ja ohjaama video maanmainio, huumoriakin sisältävä video, jonka näet alta.

Koneet käy -video

Kun laulajat ovat lähteneet -levyn teksteissä käsitellään muutosta, haavoittuvuutta, epävarmuutta, unelmia, pettymyksiä ja henkilökohtaisen kasvun matkaa kohti itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Musiikillisestikaan Mistolan Lasiset Linnut eivät rajoitu levyllään vain yhteen genreen tai tyyliin – he ovat valmiina tarjoilemaan kuulijalle lähes kaiken, boogierockista hippiprogeen ja taideiskelmästä keskiloutjazziin. Kun vaikutteina ovat mm. Ratsian, SIGin, Popedan ja Jussi Hakulisen kaltaiset legendaariset nimet, on tämä bändi suomirockin uusi voima, jonka tarkoitus on rikkoa ennakkoluuloja sekä pitää hauskaa sitä tehdessä.

Mistolan Lasiset Linnut on vuonna 2021 perustettu turkulainen rockyhtye. Biisien sävellyksistä ja sanoituksista vastaa pääosin säveltäjä-kitaristi Juhani Mistola. Mistolan lisäksi bändissä soittavat Matti Kuuppo (kitarat), Lassi Luukkainen (rummut) ja Simo Willberg (basso).

Fanit jo tietävät, että Mistolan Lasiset Linnut on livenä omimmillaan. Hyvän käsityksen bändin viehätysvoimasta ja energiasta livenä saakin tsekkaamalla tuoreet VR:n makasiineilla Turussa äänitetyt Studio Livet.

Live at VR StudioLive vol. 1
Live at VR StudioLive vol. 2
spot_img