Tampereen Kirjafestarit marras-joulukuun vaihteessa: Mukana Satu Rämö, Pajtim Statovci, Pirkka-Pekka Petelius ja Pauli Hanhiniemi

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Pirkanmaan suurin kirjallisuustapahtuma, Tampereen Kirjafestarit, tarjoaa yli 200 ohjelmanumeroa, kirjailija- ja artistihaastatteluja sekä monipuolisia teemakeskusteluja.

Pirkanmaan suurin kulttuuritapahtuma, Tampereen Kirjafestarit, pidetään taas Tampere-talossa 30.11.–1.12.2024. Ohjelmassa on yli 200 esitystä, ajankohtaisia teemoja ja paneeleja, kirjailija- ja artistihaastatteluja sekä lasten kirjafestarialue. Luvassa on myös Tulenkantaja-palkinnon jako. Festareilla on mukana 100 näyttelyasettajaa, kuten kustantamoja ja järjestöjä. Liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla.

Tapahtumaan osallistuu merkittäviä kirjailijoita ja artisteja, kuten Satu Rämö, Pajtim Statovci, Pirkka-Pekka Petelius ja Pauli Hanhiniemi. Esityksiä on monilla teemoilla, kuten kaunokirjallisuus, true crime ja nuortenkirjallisuus. Festareiden aikaan Tampere-talon aulassa Aulaklubi tarjoaa maksutonta ohjelmaa, ja lapsille on oma toiminnallinen alue monipuolisine aktiviteetteineen.

Kirjafestareilla käsitellään myös ajankohtaisia aiheita. Riffi-salissa hyvinvointiin ja omaelämäkertoihin keskittyvät esitykset tarjoavat myös huumoria ja rankkoja aiheita. Sorsapuistosalin ohjelmassa pureudutaan yhteiskunnallisiin teemoihin, mediaan ja politiikkaan. Festarin päätuottaja on Tampere Live, ja pääyhteistyökumppani on Aamulehti. Festarit ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina koko päivän.

Lähde Tampere-talo Oy

spot_img