TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

TEOS 2024 -myyntitapahtuma tarjoaa toukokuussa yli kahdentuhannen kotimaisen nykytaideteoksen kokoelman Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuma antaa ainutlaatuisen tilaisuuden aloittaa tai laajentaa taidekokoelmaa sekä tutustua nykytaiteeseen.

Tapahtuma esittelee 350 ammattitaiteilijan työt, kuten Joel Karppasen, Elina Brotheruksen ja Mari Hallapuron teoksia. Taidehaistelija auttaa löytämään sopivan teoksen jokaiselle taiteen ystävälle.

Kuvanveistäjä-, Taidegraafikko- ja Valokuvataiteilijaliitot ovat tänä vuonna yhteistyössä tarjoamassa monipuolista taidevalikoimaa. Tapahtumasta voivat tehdä hankintoja sekä yksityishenkilöt että taidekokoelmat, ja ostoksia voi tehdä myös verkossa.

Taidekenttää tukee voittoa tavoittelemattomien järjestäjien panos. Järjestäjäliitot käyttävät kaikki tapahtuman tuotot taiteilijoiden ja taidekentän hyväksi. He valvovat taiteilijoiden etuja ja vahvistavat taiteen asemaa yhteiskunnassa.

Taidehankinta on kestävä valinta ja tarjoaa pysyvää kauneutta turbulenttiin aikaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on avoinna 11.–19.5.2024 yleisölle.

Lähde Kira Björklund

spot_img