Tschabalala Selfin ’Samasta korttelista’ saapuu EMMAan

Aiheeseen liittyvää

Gruth – Scenes From (Temporize 2024)

Gruthin uusin drone-albumi on jaettu napakasti kahteen osioon Act I: Unwanted Effects ja Act II: The Night of the Iguana. Äänikollaasit ovat artistille tuttuun tapaan n. 22 minuuttisia sinemaattisia epookkeja. Levyn julkaisijana toimii sisilialainen levymerkki Temporize.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä ilmestyvältä EP:lta

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä...

Atomic Berries uudelleenlämmittää vuodentakaista eurojyystöään

Taas on se hetki, kun Atomic Berries -yhtye julkaisee uutta musiikkia. Nyt oma lehmä ojassa tai ainakin hyvin voideltuna, juuri silmäilemäsi artikkeli kertoo, mistä...

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Jaa somessa

Tschabalala Selfin ’Samasta korttelista’ -näyttely EMMAssa kutsuu tutkimaan monimateriaalisia teoksia ja mustan identiteetin ilmentymiä.

New Yorkin Harlemista kotoisin olevan Tschabalala Selfin (s. 1990) tunnetaan kiehtovista teoksistaan, jotka sijaitsevat maalauksen ja kollaasin rajapinnalla. Itävalloittavat sekä monimateriaalisuudellaan että henkilökohtaisilla tarinoilla mustasta identiteetistä.

EMMA – Espoon modernin taiteen museoon saapuva näyttely ’Samasta korttelista’ tuo esille Selfin uusia teoksia, jotka kutsuvat katsojan pohtimaan identiteetin ja representaation teemoja. Näyttelyn inspiraationa on toiminut Saastamoisen säätiön kokoelmaan hankittu ’Anthurium’.

Näyttelyssä on mahdollisuus nähdä myös Selfin Performa Biennaalille tuottama ’Sounding Board’ -performanssi. Yhteistyössä tuotetun näyttelyn näkee EMMAssa vuoden ajan, 8. toukokuuta 2024 alkaen.

Lähde Paula Virta

spot_img