Uusi kirja valottaa Devan Shimoyaman taidekäsityksiä

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Devan Shimoyaman teos ’Fade Cut’ uudelleenkuvittelee afroamerikkalaisen parturikulttuurin queer-fantasiaksi ja on esillä Serlachius-museo Göstassa.

Devan Shimoyama on amerikkalainen taiteilija, jonka työ yhdistää henkilökohtaiset kokemukset, queer-identiteetin ja taidehistorian. Shimoyama on tunnettu leikkisästä tekniikastaan ja suurikokoisista installaatioistaan.

Uusi kirja ’Fade Cut’ keskittyy taiteilijan ’Parturi’-sarjan teoksiin, jotka uudelleenkuvittelevat afroamerikkalaisen parturikulttuurin queer-fantasiaksi. Kirjassa käsitellään Shimoyaman teemoja ja esillä on myös Serlachius-museoiden näyttely samasta aiheesta.

Näyttely Mäntän Serlachius-museo Göstassa tarjoaa tilan, jossa yleisö voi kokea Shimoyaman taiteen monipuolisuuden, ja se on avoinna elokuuhun 2024 saakka.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Parvs

spot_img