Linnateatteri tuo Suomen lavoille ennennäkemätöntä teatteritaidetta

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Linnateatterin 20-vuotisjuhlakausi käynnistyy kunnianosoituksella kansalliskirjailija Aleksis Kivelle. Kiveä kännissä saa ensi-iltansa tammikuussa 2023. 

Kirjailijan legendaariset kuvaukset kuningasjuoman tuottamista tunnelmista, lentävistä lauseista sekä haasteellisista vaikutuksista ympäristöön tislataan Linnateatterin näyttämölle. 

Linnateatteri

Mitä tapahtuu, kun yksi näyttelijä esityksen alussa seuraa kirjaimellisesti Juhanin (Seitsemän veljestä) repliikkiä

”Juo, veikkonen. Jumalan luoma, juo, sillä nyt on joulu ja varoja ei puutu aitasta.”?

Miten taipuu Kiven kieli tämän jälkeen? 

Seitsemän veljestä, Olviretki, Nummisuutarit, Kullervo. Kaikkia edellä mainittuja yhdistää miellyttävät, suorastaan maltaiset, kuvaukset suomalaisuuden ytimestä. 

”Kaikissa Kiven teoksissa juominen on vahvasti läsnä. Me haluamme tuoda nämä hetket teatteriin huumorin kautta ja tarjota katsojille hauskaa yhdessäoloa. Kiveä kännissä tuo suomalaisille teatterilavoille jotakin, mitä täällä ei ole ennen nähty”,

lupaa Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä.

Jokainen esitys tarjoaa ainutlaatuisia ja erilaisia teatterikokemuksia. Täysin ennalta-arvaamattomia hetkiä on tiedossa, kun Kiven kootut palat lyödään mäskiksi! 

Esitys saa ensi-iltansa Linnateatterin Tampuuri-näyttämöllä tammikuuta 2023. Esityksen ikäraja on K-18. Lipunmyynti alkaa joulukuussa 2022. 

Lähde Linnateatteri

spot_img