Syysloma värikylläisessä näyttelyssä Järvenpään taidemuseolla tai kävelykierros julkisen taiteen äärellä.

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tervetuloa viettämään syyslomaa taiteen parissa. Järvenpään taidemuseon uusi näyttely avautuu juuri ennen syyslomaa!

Ryhmänäyttelyn taiteilijoita yhdistää Riihitien ateljeerivitalo Järvenpäässä. Taidenäyttely on elämänmakuinen kokonaisuus taidetta, modernia arkkitehtuuria ja taiteellisen työskentelyn edellytyksiä. Tule katsomaan miltä näyttää kuvittajan työpöytä sekä taidegraafikon välineistö. Tule tutustumaan myös muotojen maailmaan, täysin uudistettuun lasten leikkinurkkaan.

Näyttely

Järvenpään taidemuseolla järjestetään ohjelmaa lapsille syyslomaviikolla keskiviikosta perjantaihin.

Lastenopastukset:

Ateljeen maailmassa seikkaileva lastenopastus ke-pe klo 11.00. Opastus on suunnattu alakouluikäisille ja sitä nuoremmille. Kesto noin 30min, ei ennakkoilmoittautumista, mukaan mahtuu 25 lasta.

Kaikille avoin taidepaja:

Museolla on myös mahdollisuus osallistua omatoimiseen taidepajaan. Tule loihtimaan kierrätystaidekollaasi, inspiroidu Riihitien taiteilijoiden värikylläisistä teoksista! Non-stop taidepaja on avoinna ke-pe klo 11–15. Materiaaleina taidepajassa käytetään mm taidemuseon menneiden näyttelyiden julisteita. Työpajaan voi osallistua museon pääsylipulla, ei ennakkoilmoittautumista. Sopii kaikenikäisille.

Järvenpään taidemuseo, Kirjastokatu 8. Avoinna: ke klo 10–20, to-su klo 10–17. Pääsymaksut: 9/8/4 €, Museokortti tai Kaikukortti, alle 18-vuotiaille vapaa pääsy.’

Opastettu kävelykierros: Järvenpään julkinen taide.

Torstaina 20.11 klo 15 alkaen, Järvenpään taidemuseo.

kuva

Opastettu kävelykierros johdattaa Järvenpään julkisen taiteen äärelle. Järvenpäästä löytyy taidetta osana kaupunkilaisten arkista ympäristöä, mm. kouluista, päiväkodeista, kirjastolta ja kaupungilta. Lähde oppaan kanssa tutustumaan taideteoksiin Järvenpään taidemuseon lähistölle. Reitin pituus maksimissaan 1 km. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen aikana käydään myös Järvenpää-talolla ja kirjastolla.

Lähtö Järvenpään taidemuseolta, Kirjastokatu 8. Liput 9/8/4 € tai Museokortti/Kaikukortti. Kävelykierros on osa Ikäkuun ohjelmaa ja kaikille avoin.

Lähde Järvenpään Kaupunki

spot_img