Syysloma värikylläisessä näyttelyssä Järvenpään taidemuseolla tai kävelykierros julkisen taiteen äärellä.

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Tervetuloa viettämään syyslomaa taiteen parissa. Järvenpään taidemuseon uusi näyttely avautuu juuri ennen syyslomaa!

Ryhmänäyttelyn taiteilijoita yhdistää Riihitien ateljeerivitalo Järvenpäässä. Taidenäyttely on elämänmakuinen kokonaisuus taidetta, modernia arkkitehtuuria ja taiteellisen työskentelyn edellytyksiä. Tule katsomaan miltä näyttää kuvittajan työpöytä sekä taidegraafikon välineistö. Tule tutustumaan myös muotojen maailmaan, täysin uudistettuun lasten leikkinurkkaan.

Näyttely

Järvenpään taidemuseolla järjestetään ohjelmaa lapsille syyslomaviikolla keskiviikosta perjantaihin.

Lastenopastukset:

Ateljeen maailmassa seikkaileva lastenopastus ke-pe klo 11.00. Opastus on suunnattu alakouluikäisille ja sitä nuoremmille. Kesto noin 30min, ei ennakkoilmoittautumista, mukaan mahtuu 25 lasta.

Kaikille avoin taidepaja:

Museolla on myös mahdollisuus osallistua omatoimiseen taidepajaan. Tule loihtimaan kierrätystaidekollaasi, inspiroidu Riihitien taiteilijoiden värikylläisistä teoksista! Non-stop taidepaja on avoinna ke-pe klo 11–15. Materiaaleina taidepajassa käytetään mm taidemuseon menneiden näyttelyiden julisteita. Työpajaan voi osallistua museon pääsylipulla, ei ennakkoilmoittautumista. Sopii kaikenikäisille.

Järvenpään taidemuseo, Kirjastokatu 8. Avoinna: ke klo 10–20, to-su klo 10–17. Pääsymaksut: 9/8/4 €, Museokortti tai Kaikukortti, alle 18-vuotiaille vapaa pääsy.’

Opastettu kävelykierros: Järvenpään julkinen taide.

Torstaina 20.11 klo 15 alkaen, Järvenpään taidemuseo.

kuva

Opastettu kävelykierros johdattaa Järvenpään julkisen taiteen äärelle. Järvenpäästä löytyy taidetta osana kaupunkilaisten arkista ympäristöä, mm. kouluista, päiväkodeista, kirjastolta ja kaupungilta. Lähde oppaan kanssa tutustumaan taideteoksiin Järvenpään taidemuseon lähistölle. Reitin pituus maksimissaan 1 km. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen aikana käydään myös Järvenpää-talolla ja kirjastolla.

Lähtö Järvenpään taidemuseolta, Kirjastokatu 8. Liput 9/8/4 € tai Museokortti/Kaikukortti. Kävelykierros on osa Ikäkuun ohjelmaa ja kaikille avoin.

Lähde Järvenpään Kaupunki

spot_img