ABBA-konsertit Rajattoman kanssa käynnistää Sinfonia Lahden syyskauden

Aiheeseen liittyvää

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

Hate Forest – Innermost

Innermost (2022) on Hate Forestin kuudes täysimittainen albumi. Tämä ukrainalainen kulttiyhtye käytännössä koostuu Roman Saenkosta, joka on paremmin tunnettu samasta maasta kotoisin olevasta Drudkhista.

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Petymys – Alasti EP

Petymys, tuo Helsinkiläinen kylmässä kolkossa kellarissa loisteputkien valossa äänekkäästi...

Shari Lapena sukeltaa perhedynamiikan kierouksiin

Yhdellä New Yorkin kalleimmista asuinalueista asuvat Fred ja Sheila Merton murhataan raa'asti kolmen aikuisen lapsensa kanssa syömänsä pääsiäisaterian jälkeen. Heidän lapsensa ovat tapauksesta syvästi järkyttyneitä – vai ovatko?

Jaa somessa

Suuren suosion saaneet ABBA-konsertit lauluyhtye Rajattoman kanssa tulevat jälleen! Thank You For The Music -konsertit järjestetään Sibeliustalolla torstaina 31.8. klo 19 sekä perjantaina 1.9. klo 13 ja 19.

Liput ovat myynnissä pe 13.1. klo 10 alkaen Lippu.fi-myyntikanavissa.  

Konserteissa kuullaan Abban suurimpia hittejä, joista mainittakoon mm. Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen ja Mamma Mia. Konsertit johtaa kapellimestari Steven Reinecke, joka on esittänyt kokonaisuutta Rajattoman kanssa USA:ssa.  

Kuva Simo haakana
Kuva: Simo haakana

”Tämä kokonaisuus on ollut yleisön kestosuosikki ja odotankin jo mukana tanssivaa ja laulavaa yleisöä”,

iloitsee Sinfonia Lahden vt. intendentti Maija Kylkilahti. 

Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman energinen ja luova yhteistyö on tuottanut lukuisia loppuunmyytyjä konserttielämyksiä Sibeliustalossa vuodesta 2001 alkaen mm. ABBA-, Chess-, The Beatles ja Queen-konsertit. Rajaton sings ABBA with Lahti Symphony Orchestra -levy ylsi Suomen albumilistan ykköseksi ja myi platinaa ilmestymisvuonnaan 2006. 

Lähde Sinfonia Lahti

spot_img