Anton Haring ja uusi levy ”Pilvilinna”

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

POJAT: Nämä ajat (Hiljaiset Levyt HIKI-079) LP, 2023

Pojat oli omasta mielestäni paras Suomen ns. ramopunkbändeistä ilmestyttyään kuvioihin joskus vuonna 1990. Tekstit olivat nokkelia ja sävellykset tarttuvia ja vieraatkin palat yleensä suomennettu Ramoilta tai Boysilta. Omistan 2 ekaa LP:tä ja Pasi Virtanen -sinkun, mutta sitten kiinnostus vähän lopahti; mielestäni biisien taso laski tai se muuttui kertaamiseksi. Silloin tällöin keikalla nähdessäni oli kyllä kivaa ja viimeisin hankintani on Palaa-cd vuodelta 2003, jossa on loistava Mä uskon meihin -biisi.

The Blassics uskoo 10 vuoden jälkeen yhä käsityöläisyyteen

Kotimaisen afrofunkin ja -jazzin ylpeys juhlistaa uudella kokoelmalla Sounding Times studionsa ja levymerkkinsä monivivahteista taivalta.

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Jaa somessa

Anton Haring on helsinkiläinen poprock-artisti, jonka musiikissa kuuluu sävyjä sekä vanhasta että uudesta musiikista. Itsetuotetut kappaleet rikkovat genrerajoja uniikilla tavalla ja suomen musiikkikentältä Haringin kanssa samanlaisia artisteja on mahdotonta löytää.

Artistin inspiraatioina toimii esimerkiksi Musen, Oasiksen ja Olavi Uusivirran kaltaisia artisteja, mutta myös esimerkiksi moderneja räppäreitä, kuten Ibe ja Melo.

Anton Haring
Kuvassa vasemmalta oikealle: Silmu Radi, Anges Tanner, Anton Haring ja Helmi Naatti.

Anton Haringin tuore albumi ”Pilvilinna” ilmestyi 1.9. ja on tällä hetkellä lupaavan ja kehittyvän artistin ylivoimaisesti laadukkain kokonaisuus. Artistin suurimpiin vahvuuksiin kuuluva monipuolisuus kuuluu levyllä, mutta ”Pilvilinna” on silti yhtenäinen albumi.

Sanoituksissa on paljon artistin itsereflektiota ja lyriikat ovat merkittävä osa kokonaisuutta. Haringin livebändissä soittavat nuoret lahjakkuudet Anges Tanner rummuissa, Silmu Radi koskettimissa sekä Helmi Naatti bassossa. Livenä bändiä pääsee näkemään seuraavaksi levyjulkkarikeikalla 13.10. Nyyrikin iltatähdessä Käpylässä.

Spotify-linkki levyyn: https://open.spotify.com/album/1d6mV8HEDmPAL3cAu6guGn
Instagram: https://instagram.com/antonharingmusic

Lähde Anton Haring

spot_img