Kotimainen AOR-yhtye KOLORADO julkaisi esikuvilleen uskollisen kappaleen Soita mulle, Maybeline

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Oletteko koskaan miettineet, miltä kuulostaisi pesunkestävä aikuisrock suomeksi laulettuna? Nyt siihen pohdintaan on olemassa vastaus. Helsinkiläinen KOLORADO on nimittäin julkaissut uuden singlen ”Soita mulle, Maybeline”.  

Kappale on tarina epätoivoisista öistä, pitkistä ajomatkoista ja siitä viimeisestä puhelusta jota ehkä ei kannatakaan soittaa.

Soita mulle Maybeline

Musiikillisesti biisissä seikkaillaan 80-luvun alun AOR-maisemissa ja sen ajan klassikoiden BostoninJourneyn sekä Survivorininspiroimina. Kappaleen on miksannut mm. Apocalyptican ja Sunrise Avenuen musiikkia viimeistellyt Mikko Raita

Entä miten tähän on tultu? Tammikuu 2020. Alppilan Konepaja, Helsinki. Viisi miestä kaljalla. Appiukko on tullut tiensä päähän, ja nyt ei puhuta vaimon isästä.

Mitä seuraavaksi? Uusi bändi, uusi nimi, uusi meininki, mutta samat jätkät. Joku tulee AOR-kaapista: Boston on muuten kova. Niin on.

Myös Journey on kova. Kyllä, aina. Entäs Toto? Nähty kolme kertaa livenä!

Joku lukee uutisen: Neil Peart on kuollut. Rush on muuten kova myös. Puheenaiheet progeentuvat: Subdivisions ja 80-luvun koleat synasoundit. Kasuaali 7/8 tahtilaji siellä täällä, vaivihkaa kuin näpistys. Onko sulla vielä se Dire Straitsin VHS missä niillä on hikinauhat, eikö ollutkin kova? Ja niiden Live Aid -keikka, se varsinkin.

Urheiluruuturock! Progressiivisilla mausteilla. Mikä olisi uuden bändin nimi? Antti on bongannut Zetorin vessassa hyvän: Ameriikan Uimarannat. Vili ehdottaa: Atlantin Juna. Vanha Lahdentie? Ameriikan serkku?

Uusi nimi ilmestyy Antille unessa: KOLORADO.

Tästä linkistä yhtyeen Facebook -sivuille
Tästä linkistä yhtyeen Instagram -sivuille
Tästä linkistä yhtyeen YouTubeen
Kuuntele yhtyeen uusin single musiikkipalvelusta.

Lähde Inverse Music Group

spot_img