Espan lavan kulttuurikesä alkaa – kesän mittaan ilmaisia esityksiä musiikista tanssiin

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Helsingin kulttuurikesä käynnistyy Espan lavalla 16.5. Tarjolla on laaja kirjo ilmaisia musiikki- ja kulttuuritapahtumia aina elokuun loppuun asti.

Espan lavan avajaiskonsertti 16. toukokuuta starttaa Helsingin kulttuurikesän. Tarjolla on jazzia, popia, klassista musiikkia, tanssia ja sirkusta. Kesän aikana järjestetään Jazz-Espa ja Etno-Espa -teemaviikot ja kuullaan MIL-Espa-soittokuntien sarja aloittaen Ilmavoimien Big Bandin ja Sami Pitkämön Ray Charles -tribuuttikonsertilla.

Open Stage -konserteissa esiintyvät uudet talentit, kuten Overhead ja Elias Nieminen Ensemble. Avajaiskonsertissa nähdään indie-elektropop-artisti Iris Kukka, huuliharppukvartetti Sväng ja jazzlaulaja Anna Inginmaa.

Kesäkuun aikana lavalle nousevat Arja Saijonmaa, Samae Koskinen, Tumppi Varonen ja fadomusiikin Kirsi Poutanen sekä monia muita. Heinäkuussa ihastuttavat muun muassa Paleface, Jaakko Ryhänen ja Jyrki Anttila.

Elokuun puolella järjestetään Jazz-Espa ja Etno-Espa festivaalit, joissa esiintyvät Selma Savolainen ja Suõmmkar. Lapsiperheitä ajatellen Espalla esiintyy Simon Circus ja Aarne Alligaattori.

Kesän kaikkien tapahtumien tiedot löytyvät Espan lavan sivuilta.

Lähde Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

spot_img