Taco Bell ja Weekend Festival sytyttävät nuorten artistien tähdet

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Taco Bell ja Weekend Festival järjestävät DJ-kilpailun, joka tarjoaa nuorille artisteille ponnahduslaudan uralla eteenpäin.

Taco Bell ja Espoon Vermon Weekend Festival tuovat yhteistyöllään tukea suomalaiseen musiikkiskeneen. Festivaali antaa nuorille DJ-talentille mahdollisuuden loistaa ja nousta urallaan seuraavalle tasolle.

Kumppanuuden hedelmänä järjestetään DJ-kilpailu, jonka voittaja pääsee esiintymään festivaalin CNNCT x Taco Bell -lavalle.

Taco Bellin Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski painottaa musiikkikulttuurin merkitystä elämässä ja kuinka he haluavat tarjota unohtumattomia hetkiä nuorille artisteille.

Kilpailu on avoin yli 18-vuotiaille DJ:lle ja voittaja saa paitsi näkyvyyttä, myös lippuja festivaalille. Osallistumisohjeet ovat saatavilla Taco Bellin verkkosivuilla.

Yhteistyön iloitaan myös Weekend Festivalin puolella. Markkinointipäällikkö Atro Anttilan mukaan festivaali on aina tukenut kotimaista musiikkia ja antanut nuorille artisteille esiintymismahdollisuuksia.

Festivaalin pääesiintyjiä ovat muun muassa Tiësto, Alan Walker, Alesso ja Timmy Trumpet. Lisätietoja ja lippuja tapahtumaan saa festivaalin verkkosivuilta.

Lähde Manna Fransas

spot_img