Folkista ja progesta ammentava Kaamanen Soundsystem julkaisi esikoissinglensä Pöllöpuu

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Ikimetsään sijoittuva biisi kumartaa syvään luonnon rauhalle, lajien väliselle yhteiselolle ja vanhojen metsien pyhyydelle.

Suomalaisissa maisemissa vaelteleva Kaamanen Soundsystem julkaisi ensimmäisen singlensä Pöllöpuu perjantaina 19.8. Musiikillisesti kappale ammentaa voimansa folkista ja progesta.

Kaamanen soundsystem

Pöllöpuu YouTubessa: 

Kaamanen Soundsystemin retki alkoi jyväskyläläisen omakotitalon ullakkohuoneesta helteisenä heinäkuuna kahdeksan vuotta sitten. Tuolloin ystävykset työstivät ambient-maisemia valokuvanäyttelyyn. Sen jälkeen yhtye on käyskennellyt polkujaan eripuolilla Suomea kehitellen omaa soundiaan. Demoja on äänitetty niin kokemäkeläisessä kuusikossa kuin sumialaisessa mummonmökissäkin. Paikan kosketus on tärkeä osa heidän musiikkiaan.

Alun perin kone- ja kitaravetoisena nelikkona aloittanut yhtye on saanut matkan varrelta mukaansa rytmiryhmän muhevoittamaan äänimaailmaansa. Vaikka Kaamanen Soundsystem -nimi viittaa Lappiin, kokoonpanon jäsenet vaikuttavat eteläisessä Suomessa: Jyväskylässä, Fiskarsissa ja Helsingissä.

Kaamanen Soundsystem on:

Juha Hämäläinen: laulu, äänet ja kitara
Jani Virtanen: syntetisaattorit, koskettimet ja ohjelmointi
Arto Hämäläinen: kitarat ja äänet
Teemu Aho: rummut ja perkussiot
Esa Linna: basso, kielisoittimet ja tinapilli
Marko Hämäläinen: tuotanto ja visualisoinnit

Pöllöpuu-singlellä vierailevana muusikkona Arto Ala-Jokimäki (steelkitara).

Lähde Esa Linna PR Services

spot_img