Radio Pooki on tänä kesänä tangon koti

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Radio Pooki ja Seinäjoen Tangomarkkinat ovat sopineet yhteistyöstä kesän 2022 Tangomarkkinoilla. Sopimuksen myötä muun muassa Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaali kuullaan Radio Pookista suorana lähetyksenä.

Radio Pooki jalkautuu tänä kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoille. Pookin studio sijaitsee Tangokadulla koko tapahtumaviikon ajan 6.–10. heinäkuuta. Kuuntelijat pääsevät radion välityksellä tangokadun tunnelmaan aamusta iltaan. Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaali kuullaan Radio Pookista suorana lähetyksenä lauantaina 9. heinäkuuta.

”On hienoa aloittaa näin mittava yhteistyö Tangomarkkinoiden kanssa tapahtuman radiokumppanina. Tangomarkkinat on perinteikäs, jo vuodesta 1985 järjestetty tapahtuma, ja tangolla on erityinen paikka kuuntelijoidemme sydämissä. Kilpailuista tutut artistit vuosikymmenten varsilta soivat tänäkin päivänä Pookissa. Juuriensa vaalimisen ohella on mahtavaa nähdä, kuinka monipuoliseksi tapahtuma onkaan kasvanut”,

sanoo Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki.

Tangomarkkinoiden lähestyessä vuosikymmenten rakastetut tangokuninkaalliset pääsevät ääneen Radio Pookin ohjelmissa. Lisäksi Pookin nettisivuilla kuuntelijat voivat äänestää kaikkien aikojen suosikkitangonsa. Äänestyksen voittaja julkistetaan Radio Pookin Tangon yö -erikoislähetyksessä tangoviikolla.

”Olen erittäin innoissani, että saadaan Pooki radiokumppaniksi tälle vuodelle. Olemme uudistaneet ja kehittäneet tapahtumaa, joten on enemmän kuin hienoa, että saadaan radiokumppani, josta huokuu myös se kuuluisa tekemisen meininki”,

kertoo Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Tämän vuoden Tangomarkkinoilla Tangokadun ja Seinäjoki Areenan lavoilla kuullaan kymmeniä kotimaisen tanssimusiikin parhaita artisteja ja pop-musiikin vetovoimaisimpia tähtiä. Esiintyjiin lukeutuvat mm. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Kyösti Mäkimattila, Arja Koriseva, Waltteri Torikka, Teemu Roivainen, Saija Tuupanen, Jari Sillanpää, Matti ja Teppo, Suvi Teräsniska, Eppu Normaali, Erika Vikman, Leif Lindeman & Amore, Eija Kantola, Kari Hirvonen, Antti Ketonen, Yölintu, Samuli Edelmann, Marita Taavitsainen, Jaska Mäkynen, Laura Voutilainen, Komiat ja lukuisat muut huippuesiintyjät.

Radio Pooki

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään 6.-10.7. Vuoden 2022 tangokuninkaalliset valitaan 9. heinäkuuta järjestettävässä finaalissa, joka lähetetään suorana lähetyksenä Radio Pookin ohella TangoTV:ssä antenni- ja kaapeliverkkoihin sekä nettistriiminä.

Lähde Radio Pooki

spot_img