Rendez-Vous – Tatuoitu Taivas

Aiheeseen liittyvää

Hate Forest – Innermost

Innermost (2022) on Hate Forestin kuudes täysimittainen albumi. Tämä ukrainalainen kulttiyhtye käytännössä koostuu Roman Saenkosta, joka on paremmin tunnettu samasta maasta kotoisin olevasta Drudkhista.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

One of Nine – Eternal Sorcery (2023)

Juuri kun olin jo päättänyt vuoden parhaat metalliplatat, niin...

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Jaa somessa

Sitkeän sinnikäs rock-orkesteri Rendez-Vous juhlii 20-vuotista taivaltaan tänä vuonna eli juuri nyt!

Sanat
1
Sävellys
1
Kokonaisuus
1
Arvosana
 yasr-loader

Bändi käynnisti juhlavuoden julkaisemalla videosinkun ”Tatuoitu taivas” perjantaina 25.2. Kappaleen road movie -henkisen musiikkivideon on ohjannut ja kuvannut mm. Battle Beastille ja Erja Lyytiselle videoita tehtaillut Esa Jussila.

Yhtye juhlii tavoilleen ominaisesti pitkän kaavan mukaan

Niinpä kuluvan vuoden aikana uutta Renttu-tuotantoa kuullaan ainakin neljästi ja keikkojakin bändi on luvannut esittää. Bändin voi kohdata rokkifestareilla, kulmapubeissa, maskulaisilla takapihoilla ja seilaamassa kotikaupunkinsa Turun Aurajoesta Suomen muille vesireiteille.

Rendez-Vous on paiskonut rönsyilevää rappiorockiaan jo vuodesta 2002 lähtien. Vuonna 2006 julkaistu debyyttialbumi Valta vaihtuu (Warner) nousi Suomen albumilistan Top 30:een. Sittemmin yhtye on julkaissut lisää radiosoittoa saaneita levyjä, vaihtanut jäsenistöään, vietellyt äidit ja tyttäret satojen keikkojen aikana sekä lanseerannut Suomen ensimmäisen bändisinapin.

Tästä on hyvä jatkaa!

20 vuotta, eikä suotta. Kulunut klisee, mutta täysin totta Renttujen kohdalla. Meininki on edelleen ROCK ja bändi iskussa niin kuin oli jo aikojen alussakin.

Painahan tuosta katsoen tämä video.

Säv. Juhani Mistola
San. Juffi
Sov. Rendez-Vous
Tuottaja: Samu Laaksonen
Äänitys ja miksaus: Samu Laaksonen
Masterointi: Minerva Pappi

Videon käsikirjoitus, kuvaus ja editointi: Esa Jussila

Facebook: https://www.facebook.com/Rentut

– K. Lukkarila

spot_img