Musiikkiklubi järjestää Ukrainan tukikonsertin

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 31/23

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Emotion visa: Rumpujumalat

Tämän kertaisen visan jumalaisena aiheena on rummut. Testaa tietosi...

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Jaa somessa

Tornionlaakson Musiikkiklubi ry järjestää yhteistyössä Pellon seurakunnan kanssa ”Rauhan säveliä”-tukikonsertin Ukrainan kansan hyväksi Pellon kirkossa sunnuntaina 13.3.2022.

Avun tarve on suuri, ja luonnollisesti jokivarren soittajat ja laulajat haluavat taas kantaa kortensa kekoon.

Musiikkiklubin tukikonsertti

Tornionlaakson Musiikkiklubihan on jo lähes 40 vuotta toiminut pellolainen yhdistys, joka toimintavuosiensa aikana on järjestänyt lukuisia hyväntekeväisyyskonsertteja mm. sotiemme veteraanien, elinsiirtopotilaiden, tsunamin uhrien sekä yhteisvastuun hyväksi.

Konsertin nimi ”Rauhan säveliä” on ajankohtainen paitsi Ukrainan tilanteen vuoksi, myös siksi, että kyseisenä viikonloppuna tulee kuluneeksi 82 vuotta siitä, kun talvisota päättyi ja Suomen kansa kesti ylivoimaisen vihollisen hyökkäyksen 105 päivän ajan.

Konsertissa esiintyy elävän orkesterin säestyksellä toistakymmentä artistia. Konsertin tuotto ohjataan lyhtentämättömänä kirkon ulkomaanavun kautta Ukrainan kansalaisten tukemiseen.

Lähde Tornionlaakson Musiikkiklubi ry

spot_img