Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu, Jamkids sekä Musiikkikoulu Demo laajentavat toimintaansa Tampereelle. Muskarien ja musiikkituntien ilmoittautuminen on käynnistynyt ja tunnit alkavat syksyllä 2024.

Jamkids tarjoaa muskareita nollasta kuuteen ikävuoteen, ja Demo keskittyy soiton- ja laulunopetukseen yli seitsemänvuotiaille ja aikuisille. Opetuspisteitä on jo yli viisikymmentä ja oppilaita kerääntyy viikoittain yli kaksi tuhatta.

Koulut ovat saaneet positiivista asiakaspalautetta Tampereelta, ja kaupunki on myöntänyt toiminnalle tarvittavan luvan. Asiakkaat ovat toivoneet toiminnan laajentumista Tampereelle, ja toiminta voidaan nyt aloittaa Kitarakoulun liiketoiminnan ostamisen ansiosta.

Toiminta on esillä kesän tapahtumissa, ja lisätietoa toiminnasta ja tapahtumista saa koulujen kotisivuilta ja uutiskirjeistä.

Pääpaino on tarjota musiikista nauttimista ilman pääsykokeita. Opetusonia on lapsilähtöinen ja harrastaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi. Musiikin kautta lapsi voi oppia sosiaalisia ja kognitiivisia taitoja ja käsitellä tunteitaan.

Lähde Jamkicks Oy

spot_img