Tampereella starttaa uusi queer-tapahtumien sarja – [KVÄÄR] kokoaa yhteisön Tavara-asemalle

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Tampere saa toukokuussa uuden queer-yökerhon, [KVÄÄR]-tapahtumien sarjan, joka viettää ensimmäisiä hetkiään Tavara-asemalla.

Tampereen queer-yhteisöä hemmotellaan toukokuusta alkaen uudella [KVÄÄR]-tapahtumien sarjalla Tavara-asemalla, joka aikoo vahvistaa kaupungin sateenkaarikulttuuria ja luoda queer-ihmisille turvallisia tiloja juhlaan. Järjestelyissä on panostettu moninaisuuteen ja yhteisöllisyyteen, ja tapahtuma antaa maistiaisen tulevasta Manse Pride -viikosta.

[KVÄÄR] tuo queer-teemoilla höystetyn yön Tampereelle. Taiteellinen johtaja Emmi Nuorgam haluaa tarjota elämyksiä, jotka ovat queer-yhteisön näköiset ja rakentaa Tampereelle oman Berliininsä. Tapahtumassa DJ Renaz vastaa musiikista ja drag kingit Kiukkupuss(y) ja Narrikoira viihdyttävät yleisöä.

Tapahtuma lupaa luovaa ohjelmaa ja turvallista ympäristöä juhlijalle. [KVÄÄR] lupaa kesäksi kasvua ja myöhemmin syksyllä jatkoa tälle tapahtumille. Kristiina Paananen kutsuu kaikille avoimeen tapahtumaan, jonka ytimessä on tasa-arvoisen ja yhteisöllisen juhlan rakentaminen.

Lähde Emmi Nuorgam

spot_img