Dylan Thomasin ’Taiteilijan omakuva nuoruuden koiravuosilta’ saatavilla suomeksi

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Dylan Thomasin novellitaide avautuu suomeksi Ville-Juhani Sutisen suomennosvalikoimassa, tuoden tarinoita lapsuuden Walesista ja Lontoon aikuiselämästä.

Dylan Thomasin novellikokoelma Taiteilijan omakuva nuoruuden koiravuosilta esittelee Walesilaisen mestarikirjailijan teoksia suomen kielellä Ville-Juhani Sutisen toimittamana ja kääntämänä. Teos kokoaa novelleja Thomasin eri kokoelmista ja on hänen novelliensa ensimmäinen suomennettu kokoelma. Novellit sukeltavat kirjailijan lapsuuteen ja aikuisuuden kokemuksiin, peilaten tarinoiden kautta niin sisäistä maailmaa kuin satumaisia elementtejä, Walesin rannikolta Lontoon sykkeeseen.

Ville-Juhani Sutinen, joka tunnetaan monipuolisesta kirjailija- ja kääntäjätyöstään, on aikaisemmin julkaissut palkittua esseistiikkaa ja suomennuksia. Sutisen tulkinnat avaavat näkymiä Dylan Thomasin rikkaaseen novellitaiteeseen, joka on tähän asti ollut suomalaisille harvinaista herkkua.

Tunnetaan Thomasin nimeä kunnioittaen, teos Taiteilijan omakuva nuoruuden koiravuosilta on saanut arvonsa mukaisen asun käsittäen 258 sivua sidottuna ja kovakantisena, ISBN: 9789523812321, ilmestyen maaliskuussa 2024.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img