Lisa-Aliina – Iskelmäpoppia Kirkkonummelta

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Julkaisu – Lisa-Aliina

Lisa-Aliina:n kotipaikka on Kirkkonummi ja tyylilajikseen se mainitsee iskelmäpop.

Lisa-Aliina haaveilee ja suunnittelee vakavasti debyyttialbumin tekemistä. Tulevat lähivuodet näyttävät, missä vaiheessa tämä haave toteutuu.

Asia

Lisa-Aliina aikoo julkaista seuraavan kappaleensa ”Valoo ja Varjoo” pe 8.9.2023. ”Kappale kertoo ikuisesta rakkaudesta ja kaipauksesta, kun joudumme luopumaan meille tärkeästä ihmisestä. Näillä ihmisillä on aina paikka sydämessämme, vaikka emme voisi enää nähdä toisiamme kuin ennen. Rakkaus ei koskaan lopu, vaan muuttaa muotoaan.”

Liiaa Alina

Taustaa

Lisa-Aliina on uusi laulaja-lauluntekijä, joka tekee melodista balladi- ja iskelmäpoppia. Hän on julkaissut omia biisejään v. 2021 aktiivisesti. Hän julkaisi v.2023 kolmannen kappaleensa ”Potentiaalia” yhteydessä ensimmäisen musiikkivideonsa, mikä löytyy hänen Youtuben artistikanavalta. Lisa-Aliinan kappaleet ovat päässeet paikallisradioihin ja radioiden kilpailuihin. Hän on saanut paljon palautteita herkästä ja vahvasta äänestään.

Mistä pidät eniten musiikin soittamisessa?

Olen itse (Lisa-Aliina ja Liisa Paunikoski) soittanut pianoa yli 30 vuotta ja musiikki on ollut aina osa elämääni. Pianon soitto on kulkenut mukana kaikissa elämänvaiheissa.

Keskellä ei mitään vai kaiken keskellä?

Parhaiten löydän itsestäni sen luovuuden hetken tai inspiraation keskellä hiljaisuutta ja rauhaa. Eli valitsen tuon keskellä ei mitään.

Yhtyeen kotipaikka on Kirkkonummi.

Jäsenet

Lisa-Aliina on uusi laulaja-lauluntekijä, joka tekee yksin ja yhdessä ystävänsä Janne Österlundin kanssa kappaleita Lisa-Aliinalle. Tällä hetkellä ei ole bändiä.

Lisa-Aliina netissä

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5TAj4rnsGJWqfPSya0f58x?si=hub6z3UFRu6ca97HN1k_2g
Youtube: https://www.youtube.com/@lisaaliinaa
Facebook: https://www.facebook.com/lisaaliinaa
Instagram: https://www.instagram.com/lisaaliinaa
TikTok: https://www.tiktok.com/@lisaaliinaa

– Wenla V.

spot_img