Lisa-Aliina – Iskelmäpoppia Kirkkonummelta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Koko perheen tapahtumia: Hakaniemen hallin 110-vuotisjuhla, Hietalahden Lasten lauantai ja Helsinki-päivä Teurastamolla

Helsingin kesä tarjoaa paljon mukavaa tekemistä koko perheelle! Juhli Hakaniemen hallin 110-vuotissynttäreitä, osallistu Teurastamon Helsinki-päivään ja nauti Hietalahden Lasten lauantaista.

Jaa somessa

Julkaisu – Lisa-Aliina

Lisa-Aliina:n kotipaikka on Kirkkonummi ja tyylilajikseen se mainitsee iskelmäpop.

Lisa-Aliina haaveilee ja suunnittelee vakavasti debyyttialbumin tekemistä. Tulevat lähivuodet näyttävät, missä vaiheessa tämä haave toteutuu.

Asia

Lisa-Aliina aikoo julkaista seuraavan kappaleensa ”Valoo ja Varjoo” pe 8.9.2023. ”Kappale kertoo ikuisesta rakkaudesta ja kaipauksesta, kun joudumme luopumaan meille tärkeästä ihmisestä. Näillä ihmisillä on aina paikka sydämessämme, vaikka emme voisi enää nähdä toisiamme kuin ennen. Rakkaus ei koskaan lopu, vaan muuttaa muotoaan.”

Liiaa Alina

Taustaa

Lisa-Aliina on uusi laulaja-lauluntekijä, joka tekee melodista balladi- ja iskelmäpoppia. Hän on julkaissut omia biisejään v. 2021 aktiivisesti. Hän julkaisi v.2023 kolmannen kappaleensa ”Potentiaalia” yhteydessä ensimmäisen musiikkivideonsa, mikä löytyy hänen Youtuben artistikanavalta. Lisa-Aliinan kappaleet ovat päässeet paikallisradioihin ja radioiden kilpailuihin. Hän on saanut paljon palautteita herkästä ja vahvasta äänestään.

Mistä pidät eniten musiikin soittamisessa?

Olen itse (Lisa-Aliina ja Liisa Paunikoski) soittanut pianoa yli 30 vuotta ja musiikki on ollut aina osa elämääni. Pianon soitto on kulkenut mukana kaikissa elämänvaiheissa.

Keskellä ei mitään vai kaiken keskellä?

Parhaiten löydän itsestäni sen luovuuden hetken tai inspiraation keskellä hiljaisuutta ja rauhaa. Eli valitsen tuon keskellä ei mitään.

Yhtyeen kotipaikka on Kirkkonummi.

Jäsenet

Lisa-Aliina on uusi laulaja-lauluntekijä, joka tekee yksin ja yhdessä ystävänsä Janne Österlundin kanssa kappaleita Lisa-Aliinalle. Tällä hetkellä ei ole bändiä.

Lisa-Aliina netissä

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5TAj4rnsGJWqfPSya0f58x?si=hub6z3UFRu6ca97HN1k_2g
Youtube: https://www.youtube.com/@lisaaliinaa
Facebook: https://www.facebook.com/lisaaliinaa
Instagram: https://www.instagram.com/lisaaliinaa
TikTok: https://www.tiktok.com/@lisaaliinaa

– Wenla V.

spot_img