SIVUJUTTU: Kaunis ajatus (digisingle)

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

En ole bändistä kuullutkaan, mutta Paraisilta näköjään ovat, sieltäkään en taida tietää kuin yhden punkbändin takavuosilta, Dead By Gunin.

Eivät nämä ihan poikasilta näytä ja punkkia vedetään hienosti. Fyysisiä julkaisuja ei tietääkseni ole tullut, mutta tämä on todella tarttuva biisi ja luulisi jonkun ottavan bändin julkaistavakseen. Biisi kulkee tuollaisessa No Shame-hengessä hyvällä melodialla.

Onpa hienoa, että tällaista tehdään ja vielä jossain Paraisilla, no pikkupaikkakunnista on ennenkin tullut yllättävän hyvää musaa.

Tästäpä kuullaan ihan varmasti vielä, olisikohan Hiljaisten Levyjen Junttila kiinnostunut? Kyllähän tätä kuuntelisi enemmänkin!

-V. Vahtera

spot_img