Nuori yrittäjä ottaa jättiriskin ja tuo Suomeen uuden ulkomaisen talvifestivaalikonseptin

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Himos Winterfest 2023 -niminen toiminnallinen talvifestivaali kokoaa Jämsän Himokselle 12 000–18 000 nuorta viihtymään kahden päivän ajaksi (23.3–24.3) hittimusiikin, laskettelun, after ski:n ja erilaisten toiminnallisten aktiviteettien pariin.

Aktiviteetteja: Neljä stagea Yli 20 esiintyjää (kotimaisia ja ulkomaisia) Julkaistuja artisteja ovat muun muassa DJs from Mars, Tungevaag, Sexmane ja Abreu.

nuorten järjestämä festivaali

Nuori yrittäjä ottaa jättiriskin ja tuo Suomeen uuden ulkomaisen talvifestivaalikonseptin

Himos Winterfest 2023 -niminen toiminnallinen talvifestivaali kokoaa Jämsän Himokselle 12 000–18 000 nuorta viihtymään kahden päivän ajaksi (23.3–24.3) hittimusiikin, laskettelun, after ski:n ja erilaisten toiminnallisten aktiviteettien pariin. Tietoboksi: Aktiviteetteja: Neljä stagea Yli 20 esiintyjää (kotimaisia ja ulkomaisia) Julkaistuja artisteja ovat muun muassa DJs from Mars, Tungevaag, Sexmane ja Abreu.

Euroopan suurin vuoristo Alpit ovat tulleet monelle matkailevalle suomalaisille tutuiksi henkeäsalpaavan hienoista laskettelurinteistään ja -mahdollisuuksistaan. Yhä useampi Suomesta Keski-Eurooppaan matkannut on ymmärtänyt Alppien tarjoavan enemmän, kuin pelkän laskettelukokemuksen.

Vuorijonon kupeessa järjestetään jatkuvasti erityisesti nuorten keskuudessa suosiotaan kasvattavia laskettelufestivaaleja, jotka keräävät syleilyynsä innokkaita juhlijoita myös huomattavan paljon kotoisesta Pohjolastamme.

Enää ei tarvitse astua Finnairiin päästäkseen nauttimaan kymmenien tuhansien ihmisten riemusta lumen keskellä, sillä Himos Winterfest 2023 tuo Alppi-teemaiset talvifestarit Suomeen ensimmäistä kertaa ikinä.

Vola Events Oy koostuu joukosta nuoria yrittäjiä ja opiskelija-aktiiveja, jotka haluavat tarjota ikätovereilleen uudenlaisen kokemuksen. Jämsän Himoksella järjestettävän tapahtuman pääpromoottorina toimiva Kim Riuttamäki, 24, odottaa maaliskuun loppupuolen spektaakkelia innolla:

”Kokoamme eri elämäntilanteissa olevat nuoret samaan paikkaan katkaisemaan perinteisen yhdeksän kuukauden festivaalittoman putken Suomessa ennennäkemättömällä konseptilla. Tapahtuma tulee muuttamaan suomalaista festivaalikulttuuria!”  


Tapahtuman hienous livemusiikin, laskettelun sekä muidentoiminnalisuuksien yhdistämisessä. Järjestäjinä toimivat nuoret, jotka tietävät oman kokemuksensa kautta ikätovereidensa tarpeet festivaalikokemukselta. Ihan pienellä budjetilla tapahtumaa ei olla järjestämässä sillä tapahtumasta löytyvät 4 stage-aluetta, joissa nähdään yli 20 huippuesiintyjää.

Tapahtuman musiikista löytyy Suomalaisia kärkinimiä kuten Abreu, Sexmane, ja Mouhous, sekä ulkomaalaisia Eurooppalaisten jättifestivaalien päälava esiintyjiä, kuten Tungevaag ja DJ’s from Mars.

Tapahtuman markkinoinnissa, jossa sosiaalinen media näyttelee suurinta osaa on myös hyödynnetty uuden sukupolven mahdollisuuksia  ”Kohderyhmämme on nuoret aikuiset, joiden saavuttaminen on helpointa sosiaalisen median kanavissa, jonka vuoksi olemme panostaneet näkyvyyteemme siellä huomattavasti”, tapahtuman sosiaalisen median markkinoinnista vastaava Vilma Kotro kertoo. Yrityksen markkinoinnissa nähdään erilaisia tempauksia tästä esimerkkinä Instagramissa, sekä uudessa kovassa nosteessa olevassa TikTokissa leviävä yrityksen arvontavideo, jossa pääpalkintona on 4 henkilölle helikopterikyyti festareille, majoitus, ja deluxevip-liput (arvo 4500€).

Himos Winterfestin
järjestämisen ajankohta ja laskettelumahdollisuus eivät ole ainoita tapahtumaa perinteisistä festivaaleista erottava tekijä, sillä tapahtumapaikalla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin, kuten ”festarihaasteeseen”, jossa haasteen suorittanut festivaalivieras ansaitsee leimoja haastepassiin.

Näitä leimoja keräämällä tarpeeksi hän voi halutessaan vaihtaa ne palkintoihin. Myös tapahtuman tarjoilut ovat poikkeavat, sillä Alppi-teemaisten ruokien ja juomien nauttiminen on osa elämystä.

Ensimmäistä kertaa 23.-24.03 järjestettävä Himos Winterfest 2023 tuo Suomeen Alppi-tyyliset festivaalit!

Lähde vola events Oy

spot_img