DraamaLaBin KAAOS – Se mistä ihmisyys alkaa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Esitys tutkii sitä miten ihminen päätyy käyttäytymisen, menneisyyden ja ihmisyyden taipumusten kaaokseen.

Nuorisopalveluiden DraamaLaBin esitys KAAOS – Se mistä ihmisyys alkaa asettaa lavalle tarkasteltavaksi ihmisyyden ja sen, miten monikerroksellinen otus ihminen todellisuudessa on.

Monimuotoisessa esityksessä nähdään, miten kuitenkin kaiken takana meillä ihmisillä on kyky kauneuteen, hyvyyteen ja yhteyteen. Mitä matka ihmisyyden kerrostumiin tuo meistä esiin?

Lahden nuorisopalvelut

KAAOS – Se mistä ihmisyys alkaa on episodimainen esityksellinen kokonaisuus, jossa lavalla vuorottelevat tekstin, kuvan, äänen, fyysisen ilmaisun ja liikkeellisen ilmaisun kautta ihmisyyden eri vaiheet ja tasot. Esityksessä viisi DraamaLaBin esiintyjää tuo tunnistettavia ja abstraktejakin ilmiöitä esille teatterin muodossa. Esitys houkuttelee yleisöä pohtimaan mistä ihmisyys alkaa ja millaisiin asioihin siinä päädytään ja mikä on kaiken keskellä merkityksellisintä.

Esitys on rakentunut draamapajan ryhmän jäsenten pohdinnoista ihmisyydestä ja siitä, millaisia ihmisyyden ilmiöitä kohtaamme. Esityksen käsikirjoituksen on koonnut DraamaLaBin ohjaaja Lauri Keskiväli ryhmän ideoiden kautta.

Ryhmä on osallistunut esityksen kokonaisuuden ideointiin ja lopullisen esityksen on ohjannut Lauri Keskiväli. Liikettä ja tanssia on ollut luomassa Laura Peltoniemi. Äänisuunnittelusta ja -tuotannosta vastaa Nikita Jegorov, kuvallisen materiaalin projisointiin on suunnitellut ja toteuttanut Aaalto Dyer, puvustuksesta vastaa Hanna Kaitila ja valoista Ilkka Kivi. Lavalla nähdään viisi esiintyjää.

Esityksiä on viisi ja ensi-ilta on torstaina 9.6. Vaahterasalilla. Lisätiedot esityksestä www.lahti.fi.

Esityksen valmistaminen on osa viiden kuukauden työkokeilujaksoa, jonka aikana DraamaLaBissa tutustutaan taiteen ja kulttuurin tekemiseen erilaisten teatterillisten projektien kautta.

DraamaLaB on Lahden nuorisopalveluiden työ- ja valmennuspalveluiden toiminta. DraamaLaB tarjoaa työkokeilua ja palkkatukityötä 17 – 29-vuotiaille Lahden kaupungin nuorille.

Lähde Lahden kaupunki

spot_img