DraamaLaBin KAAOS – Se mistä ihmisyys alkaa

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa

Esitys tutkii sitä miten ihminen päätyy käyttäytymisen, menneisyyden ja ihmisyyden taipumusten kaaokseen.

Nuorisopalveluiden DraamaLaBin esitys KAAOS – Se mistä ihmisyys alkaa asettaa lavalle tarkasteltavaksi ihmisyyden ja sen, miten monikerroksellinen otus ihminen todellisuudessa on.

Monimuotoisessa esityksessä nähdään, miten kuitenkin kaiken takana meillä ihmisillä on kyky kauneuteen, hyvyyteen ja yhteyteen. Mitä matka ihmisyyden kerrostumiin tuo meistä esiin?

Lahden nuorisopalvelut

KAAOS – Se mistä ihmisyys alkaa on episodimainen esityksellinen kokonaisuus, jossa lavalla vuorottelevat tekstin, kuvan, äänen, fyysisen ilmaisun ja liikkeellisen ilmaisun kautta ihmisyyden eri vaiheet ja tasot. Esityksessä viisi DraamaLaBin esiintyjää tuo tunnistettavia ja abstraktejakin ilmiöitä esille teatterin muodossa. Esitys houkuttelee yleisöä pohtimaan mistä ihmisyys alkaa ja millaisiin asioihin siinä päädytään ja mikä on kaiken keskellä merkityksellisintä.

Esitys on rakentunut draamapajan ryhmän jäsenten pohdinnoista ihmisyydestä ja siitä, millaisia ihmisyyden ilmiöitä kohtaamme. Esityksen käsikirjoituksen on koonnut DraamaLaBin ohjaaja Lauri Keskiväli ryhmän ideoiden kautta.

Ryhmä on osallistunut esityksen kokonaisuuden ideointiin ja lopullisen esityksen on ohjannut Lauri Keskiväli. Liikettä ja tanssia on ollut luomassa Laura Peltoniemi. Äänisuunnittelusta ja -tuotannosta vastaa Nikita Jegorov, kuvallisen materiaalin projisointiin on suunnitellut ja toteuttanut Aaalto Dyer, puvustuksesta vastaa Hanna Kaitila ja valoista Ilkka Kivi. Lavalla nähdään viisi esiintyjää.

Esityksiä on viisi ja ensi-ilta on torstaina 9.6. Vaahterasalilla. Lisätiedot esityksestä www.lahti.fi.

Esityksen valmistaminen on osa viiden kuukauden työkokeilujaksoa, jonka aikana DraamaLaBissa tutustutaan taiteen ja kulttuurin tekemiseen erilaisten teatterillisten projektien kautta.

DraamaLaB on Lahden nuorisopalveluiden työ- ja valmennuspalveluiden toiminta. DraamaLaB tarjoaa työkokeilua ja palkkatukityötä 17 – 29-vuotiaille Lahden kaupungin nuorille.

Lähde Lahden kaupunki

spot_img