Tuuli Jokivartion esikoisromaani valottaa ihmisyyden ihastuttavaa arvaamattomuutta

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Tuuli Jokivartion esikoisromaani Ellen olisi Ellen on tarina naurusta, ihmisyydestä ja arjen ihastuttavasta arvaamattomuudesta.

Tuuli Jokivartion teoksen Ellen olisi Ellen julkaisu on otettu vastaan innostuneesti. Kirja kertoo Ellin, keski-ikäisen eronneen äidin, elämästä arjen ja ihmissuhteiden pyörteissä.

Ellen, joka on myös lastensa ja terrieri Jaskan pääasiallinen huoltaja, etsii tasapainoa sosiaalisten odotusten ja henkilökohtaisen elämänsä välillä. Hän työskentelee psykologina ja kohtaa työssään monenlaisia asiakkaita.

Kirjan lämminhenkiset käänteet tarjoavat naurua, ihmetystä ja kosketuspintaa jokapäiväiseen elämään. Jokivartion tyyli on sekä viihdyttävä että syvällinen, ja se rohkaisee lukijaa hyväksymään elämän arvaamattomuuden.

JOKIVARTIO, TUULI : Ellen olisi Ellen
272 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789527584392

Lähde Momentum Kirjat

spot_img