Kaksi viikkoa kesään – Virittäydy vapaalle hurmaa huhtikuussa Tampereella

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Howard Smithin taidetta esille näyttelyissä Yhdysvalloissa ja EMMAssa

Amerikkalaistaiteilija Howard Smithin retrospektiivinen näyttely avautuu Yhdysvalloissa vuonna 2025. Näyttely esittelee hänen monipuolista taidettaan ja muotoiluaan.

Kesähitti Veikkausliigan kaksinkertaiselta maalikuninkaalta

Veikkausliigan legendasta lauluntekijäksi: Vee Lehtinen julkaisee uuden kesäbiisin 'Laulu Doriksesta'. Tule mukaan kuulemaan, miten jalkapallo ja musiikki yhdistyvät hänen elämässään!

Jaa somessa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kirmaa kesä, kun Virittäydy vapaalle -messut loistaa 22.–24. huhtikuuta neljässä messuhallissa tarjoillen vapaa-aikaan peräti viisi helteisesti yhteen sulavaa messutapahtumaa.

22.–24.4. puutarhaunelmien Piha ja Koti sekä reissukuumeen nostattava Kotimaan matkailu kutsuvat luokseen. Virittäytymistä täydentävät 23.–24.4. Keräilyn maailma, Suuri Snadi ja Perhomessut. Virittäydy vapaalle on lämminhenkinen koko perheen tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa sukelluksen yhdessä vietettäviin unohtumattomiin hetkiin.

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Paula Karhu Tampereen Messut -konsernista lupaa messukävijöille ennen kaikkea oivalluksia ja elämyksiä.

Virittäydy vapaalle on inspiroiva kokonaisuus, jossa kokee löytämisen riemua, pääsee tutustumaan uusiin asioihin ja kohteisiin, nappaa ideoita ja hankkii niin vintage-aarteet kuin alojen tuoreimmat tuotteet. Meillä kesään on enää kaksi viikkoa, lämpimästi siis tervetuloa!

Viherloistoa ja kukkeinta kesää

Piha ja Koti puhkeaa Virittäydy vapaalle -messuilla kirjaimellisesti kukkaan. Piha- ja parvekehaaveiden sekä puutarhaunelmien kehto tarjoaa viherloistoa, ideoita ja tuoteuutuuksia, ehdottomana kruununaan hallin halki polveilevat Kesäkatu ja Pihakatu. Yllätyksellisen Kesäkadun inspiraationa ovat Astrid Lindgrenin rakastetut satuhahmot Peppi sekä Ronja Ryövärintytär.  Pihakadulla nautitaan Välimeren tuulahduksesta modernilla ja vehreällä pihalla, sitruspuiden katveessa.

”Olemme valtavan innoissamme tämän vuoden Piha ja Koti -osuuden upeasta tarjonnasta! Hallimme valtaavat todelliset puutarhamaailmat, täynnä vihreyttä, puita ja erilaisia istutuksia,”

sanoo Karhu.
Virittäydy vapaalle -messut

Omatarhuri Puutarha -osastolla saa messujen mittaan kokea alan kokonaisvaltaisen kukoistuksen. Omatarhurin osaston poluilla pääsee kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä kaikesta puutarhaan liittyvästä ja jokaisen esityksen jälkeen katsoja voi jäädä keskustelemaan askarruttavista puutarhapulmista alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

”Messuille paluu tuntuu hyvällä tavalla jännittävältä, sillä edellisistä on kulunut jo muutama vuosi. On kiinnostavaa nähdä miten ihmiset lähtevät liikkeelle. Pandemia-aika toi puutarha-alalle jopa hienoista nostetta ja nyt saamme messuilla nähdä, olemmeko osanneet vastata kysyntään. Osastomme olemme pyrkineet rakentamaan niin, että sieltä löytyy puutarhaan aivan kaikki,”

iloitsee toimitusjohtaja Santeri Urhonen Omatarhurilta.

Kotimaan matkailu paljastaa Suomen salaiset helmet

Suomen upeimpiin kohteisiin innostaa tutustumaan Kotimaan matkailu. Matkaaminen maamme niemissä ja notkelmissa on kaikkineen sangen helposti toteutettavaa sekä vaivattomasti lähestyttävää. Tämän vuoden messuilla pääsee erittäin laaja-alaisesti tutustumaan erilaisiin kohteisiin sekä nähtävyyksiin.

”Suomi on mielenkiintoinen matkailumaa, jonka myös viime vuodet ovat laajalla innostuksella kotimaan matkailuun osoittaneet. Voimme kuitenkin luvata, että meiltä löytyy vielä salaisia helmiä, jotka saavat huokaisemaan ihastuksesta!”

projektipäällikkö Paula Karhu vakuuttaa.

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustus jaetaan perinteiden mukaan messuilla, Kotimaan matkailun ja koko tapahtumakokonaisuuden avajaispäivänä perjantaina 22. huhtikuuta.

Hotelli Punkaharjun yrittäjä, malli, sienestäjä sekä vangitseva tarinankertoja Saimi Hoyer juontaa messujen Kylä-lavalla messuperjantaina. Toimittaja-kirjailija Kimmo Ohtosen kanssa paneudutaan lauantaina vastuullisen matkailun saloihin. Virittäydy vapaalle -messuilla esitellään myös Lauhanvuori-Hämeenkangas Unesco Global Geoparkin uusi pyörämatkailureitistö, jolle pääsee vaivattomasti Pirkanmaan seudun Järvien reiteiltä.

Lipunmyynti käynnissä

Virittäydy vapaalle johdattaa huhtikuun lopussa kohti lähestyvää kesää. Kotimaan matkailu sekä Piha ja Koti saavat viikonloppuna 23.–24.4. kiehtovaa seuraa, kun Keräilyn maailma ja Suuri Snadi kokoavat yhteen ullakon aarteet, pienoisrautatiet ja nuket sekä Perhomessut viehättää perhokalastuksen syövereihin.

Tapahtumakokonaisuuden lipunmyynti on avoinna. Viikon ajan 15.4. saakka on mahdollisuus tarttua myös vapaa-ajasta vimmautuneelle messutarjoukselle: koodilla KAKSIVIIKKOA aikuisten päivälipun saa lunastaa omakseen puoleen hintaan. Pääsyliput virittaydyvapaalle.fi/fi/messuinfo/paasyliput/.

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus vie virkistävään vapaa-aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 22.-24.4.2022 matkailusta pihan ja kodin ehostamiseen, keräilystä pienosmalleihin ja perhokalastukseen.

Lähde Tampereen messut

spot_img