Kustannus-Mäkelä vie 500 lasta elokuviin Karkkilassa

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Kustannus-Mäkelä ja Karkkilan kaupunki tarjoavat Karkkilan seudun päiväkoti- ja alakoululaisryhmille Mimmi Lehmä löytää kotiin -elokuvan näytöksiä. Yhteensä elokuviin pääsee noin 500 lasta. Elokuvanäytökset toteutetaan kustantamon ja kaupungin yhteistyönä, ja ne järjestetään Karkkilan ytimessä, Kino Laikassa.

Elokuva

Kustannus-Mäkelä tarjoaa päiväkoti- ja alakoululaisryhmille neljä näytöstä, ja Karkkilan kaupunki yhden näytöksen. Yhteensä näytöksiä on viisi, ja ne järjestetään viikoilla 45–47.

”Mimmi Lehmä on ollut pitkään yksi Kustannus-Mäkelän tunnetuimmista kirjasarjoista. Näillä näytöksillä haluamme juhlistaa kustantamon jo 51-vuotista taivalta”,

sanoo Kustannus-Mäkelän toimitusjohtaja Atso Mäkelä.

Elokuvavierailut ovat osa Karkkilan varhaiskasvatuksen lapset tavoittavaa KULTTUURIHYPPYÄ, joka tuo päiväkotien ja perhepäivähoidon arkeen kulttuurielämyksiä syksyn 2022 aikana.

Samalla lapset osallistetaan kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelman laatimiseen. Elämysten ja retkien kautta pohditaan, mitä kaikkea kulttuuri tai taide tarkoittavat ja miten niitä voi Karkkilassa kokea.

KULTTUURIHYPPY on jatkoa esi- ja peruskoululaisten lokakuiselle KULTTUURILOIKALLE; päiväkoti-ikäisten kanssa vain ponnistetaan loikkaa pienempään hyppyyn.

Mimmi Lehmä löytää kotiin (2022) on koko perheen elokuva, joka käsittelee kodin merkitystä. Mimmi Lehmä kohtaa elokuvassa maailmaa kierrelleen haikaran, joka saa Mimmin pohtimaan, kuinka hän voi olla varma, että kotiniitty ja maatila ovat todella hänen kotinsa. Mimmin ystävä Varis yrittää näyttää Mimmille, ettei ruoho ole vihreämpää aidan toisella puolella – mutta joskus on hyvä vilkaista, minkälaista siellä on, jotta voi taas löytää kotiin.

Elokuva on puhuttu suomeksi. Äänirooleissa kuullaan muun muassa Ona Kamu, Santtu Karvonen, Raili Raitala ja Senni Peltoniemi.

Mäkelä on kustantanut Mimmi Lehmä -kirjoja vuodesta 1993 alkaen. Yhteensä Mimmi Lehmä -kirjoja on suomennettu 21 kappaletta.

Lähde Kustannus-Mäkelä Oy

spot_img